Βοήθεια σε πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας από τον ΠΣΑΣ και τον ΠΣΣΑΣ

Αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων επισκέφτηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το Δημαρχείο Μάνδρας και συναντήθηκε τόσο με τη Δήμαρχο Κα Ιωάννα Κριεκούκη όσο και με τον Γενικό Διευθυντή του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ. Κος Λελεδάκης Παναγιώτης και ο Πρόεδρος του Π.Σ.Σ.Α.Σ. Κος Γαβαλάκης Δημήτρης ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία των συνδέσμων να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες με αναγκαία αγαθά από χρήματα των Συνδέσμων από την μία αλλά και από χρήματα που συγκεντρώνονται από συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ύστερα από πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Σ.

Επίσης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι της Μάνδρας και τις βασικές ανάγκες του σε αγαθά για την στήριξη τους ώστε τα επόμενα χρήματα που θα μαζευτούν από την συνέχιση της προσπάθειας να κατευθυνθούν στοχευμένα σε ότι έχει προτεραιότητα για τους κατοίκους.

Στην αποστολή συμμετείχαν εκ μέρους του Π.Σ.Α.Σ. ο Πρόεδρος Κος Λελεδάκης Παναγιώτης και η εθελόντρια & μέλος του Π.Σ.Α.Σ. Κα Βάσιου Ελένη και εκ μέρους του Π.Σ.Σ.Α.Σ. οι κύριοι Τοζακίδης Γ. Γεν. Γραμματέας, Κουφογέωργος Σ. Ταμίας και Πετρίδης Γ. μέλος.

Η προσπάθεια μας όμως δεν πρέπει και δεν σταματάει εδώ. Υπάρχουν και θα υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ζωτικές ανάγκες των συνανθρώπων μας και ο Π.Σ.Α.Σ. & ο Π.Σ.Σ.Α.Σ. θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους. Όλοι μαζί από λίγο κάνουμε το πολύ. Πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή prepaid κάρτας.

Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του Συνδέσμου με αιτιολογία ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αριθμός Λογαριασμού: 5067-076436-652, IBAN : GR 3601 7206 7000 5067 0764 36652

ALPHA BANK: Αριθμός Λογαριασμού: 293002002001051, IBAN: GR35 0140 3900 2930 0200 2001 051

Αν έχετε είδη πρώτης ανάγκης μπορείτε να τα παραδώσετε απευθείας στον Δήμο Μάνδρας:

Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα, ΤΚ: 19600, Τηλ.: 2132014900.

Στα παρακάτω video δείτε την συζήτηση της αντιπροσωπείας που επισκέφτηκε τον Δήμο με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου σχετικά με τις ανάγκες των πληγέντων συνανθρώπων μας καθώς και με κάτοικο του Δήμου και ασφαλιστικό σύμβουλο που μας περιγράφει την κατάσταση της περιοχής.

  1. Για το πρώτο βίντεο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 

  1. Για το δεύτερο βίντεο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*