O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Νικόλαος Μακρόπουλος σε στιγμιότυπο από παλαιότερη εκδήλωση

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Κεφαλαιακή Επάρκεια (SCR) 190,48%

Μοναδικό κριτήριο για την ανάπτυξη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αποτελεί η διατήρηση της φερεγγυότητας και αξιοπιστίας της και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο 9μηνο του 2017 ο Δείκτης Κεφαλαιακής Επάρκειας (SCR) σύμφωνα με τα στοιχεία που υπέβαλε η Εταιρία στην Τράπεζα της Ελλάδος όχι μόνο παρέμεινε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα σε σχέση με τα αποτελέσματα της 31/12/2016, αλλά αυξήθηκε από 171,24% σε 190,48 %.

Ο υψηλός δείκτης SCR (Solvency Capital Requirement) αποτελεί την εγγύηση για την αξιοπιστία και την υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική σε ό,τι αφορά την επαρκή κάλυψη των υποχρεώσεών της για τη διασφάλιση και προστασία των ασφαλισμένων της.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος τόνισε ότι στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εξακολουθεί να αναπτύσσεται παρέχοντας εξειδικευμένες, σύγχρονες και ανανεούμενες ασφαλιστικές λύσεις, καθώς και άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους πελάτες της, χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν σταθερά, υψηλά στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*