Γιατί η Πρόεδρος της ΕΕΑΕ – ΠΟΑΔ, ΕΑΔΕ έστειλε εξώδικο;

της Ελενας Ερμείδου

Εξώδικη διαμαρτυρία για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Δημήτριου Παπανικολάου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στην Λάρισα κατέθεσε η κα  Δήμητρα Λύχρου ως επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και ως Πρόεδρος της ΕΕΑΕ – ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κα Δ. Λύχρου στο IW ο κος Δ. Παπανικολάου αμφισβητούσε γραπτώς και επωνύμως σε ιστοσελίδα την κατοχή άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για την  Πρόεδρο της ΕΕΑΕ – ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ. Δηλαδή η κα Δήμητρα Λύχρου εμφανίζονταν ως «μαύρος κωδικός».

Τούτων δοθέντων με την ομόφωνη γνώμη των Σωματείων, με στόχο την αναχαίτιση του φαινομένου διάδοσης ψευδών ειδήσεων αποφασίστηκε η συγγραφή της παρακάτω εξώδικης διαμαρτυρίας.

Παρακάτω αναλυτικά:

“Σας διαβιβάζω Εξώδικη Διαμαρτυρία – Πρόσκληση – Δήλωσή μου προς τον Δημήτριο Παπανικολάου, Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, κάτοικο Λάρισας, για τα όσα αναληθή, αβάσιμα, δυσφημιστικά και συκοφαντικά σχόλια προς το πρόσωπό μου, τόσο ατομικά ως επαγγελματία Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, όσο και με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΕΕΑΕ – ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ, ανάρτησε σε προσωπικά και κλαδικά ιστολόγια.

 Έχουμε κατά καιρούς αφήσει σχόλια τέτοιου είδους αναπάντητα γιατί δεν άξιζαν σχολιασμού.

Ωστόσο υπάρχουν και όρια που δεν πρέπει κανείς να τα υπερβαίνει.

Εν προκειμένω θεωρώ ότι αξίζει να δοθεί  η δέουσα  δημοσιότητα γιατί  στο πρόσωπό μου βάλλεται  ο ενιαίος φορέας εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης  και προσβάλλεται το πλούσιο έργο του,  που φαίνεται ότι κάποιους πολύ ενοχλεί.

Η συγκεκριμένη προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά που στοχεύει τον Κλάδο που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, είναι βέβαιο ότι θα  τύχει της καθολικής αποδοκιμασίας  της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης “.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*