Brokers Union: Η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της ασφάλισης περιουσίας

Την αναγκαιότητα της ασφάλισης περιουσίας και το καθήκον των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών να κρατούν ενήμερους τους πελάτες τους για τις διαθέσιμες λύσεις επισημαίνει η Brokers Union, στον απόηχο των πρόσφατων καταστροφών στη Δυτική Αττική. Παρατίθεται η επιστολή προς τους συνεργάτες της εταιρείας:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Πολλές φορές η καθημερινότητα μας υπενθυμίζει πόσο σπουδαίο είναι το επάγγελμά μας, ενώ ταυτόχρονα μας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο τον επαγγελματικό μας εαυτό. Δυστυχώς, πολλοί συνάνθρωποί μας χάθηκαν κατά την διάρκεια των πρόσφατων θεομηνιών, περιουσίες καταστράφηκαν και πολλά ανθρώπινα δράματα συνεχίζουν να εξελίσσονται. Ίσως σε λίγο καιρό ζήσουμε κάποιο άλλο καταστροφικό γεγονός, ίσως αυτό να γίνει αργότερα. Κανείς δεν γνωρίζει το πού πότε και πώς θα συμβεί το επόμενο ατύχημα ούτε και τη φύση του.

Οι Έλληνες πολίτες δηλώνουν ανενημέρωτοι και «αθώοι» για όλα αυτά. Οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όμως καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ένα πολύ σοβαρό καθήκον: Οφείλουν να κρατάνε ενημερωμένους όλους τους πελάτες τους -στη σημερινή ηλεκτρονική εποχή αυτό είναι πιο εύκολο- για τα ασφαλιστικά προϊόντα που διατίθενται και μπορούν να τον προστατεύσουν από οποιοδήποτε καταστροφικό γεγονός με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η Brokers Union, ήδη εδώ και πολύ καιρό, έχει φροντίσει να δημιουργήσει  ειδικά προνομιακά προγράμματα ασφάλισης κατοικιών σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος. 

Είναι σίγουρο ότι σήμερα όλοι οι πληγέντες θα έδιναν 120 € τον χρόνο για να ασφαλίσουν μια περιουσία αξίας 100.000 €. Δυστυχώς όμως σήμερα, μετά την επέλευση του κινδύνου, αυτοί δεν μπορούν να αγοράσουν το πρόγραμμα κι εμείς δεν μπορούμε να τους το πουλήσουμε. Η ασφάλεια είναι το μόνο προϊόν στον κόσμο το οποίο το αγοράζει κανείς μόνο όταν δεν το έχει ανάγκη. Η αναγκαιότητά της σήμερα γίνεται ακόμα πιο σημαντική, δεδομένου ότι η οικονομική κρίση έχει περιορίσει ή εξαφανίσει  τις δυνατότητες αντίδρασης των πληγέντων, ενώ η κλιματική αλλαγή δημιουργεί νέα, απρόβλεπτα δεδομένα.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, έχουμε κοινωνική υποχρέωση να ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι  η ασφάλιση είναι απαραίτητη, η ίδια η πραγματικότητα το επιβεβαιώνει με σταθερούς κύκλους.

Η ομάδα που απαρτίζει τη Διεύθυνση Πωλήσεων της BROKERS UNION θέτει τις δυνάμεις της στην υπηρεσία όλων σας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε και να ενημερώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες σας.

 

Με εκτίμηση,

Νίκος Κεχαγιάογλου

Διευθυντής Πωλήσεων & Ανάπτυξης Εργασιών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*