H ΕΕΑΕ ζητά… αλλαγή έδρας από τους 4 υποψ. προέδρους ΕΕΑ του κλάδου

Να επιλέξουν σε περίπτωση εκλογής τους έδρα από την κατηγορία των Επαγγελματιών και όχι των Υπηρεσιών, στις οποίες υπάγεται η Διαμεσολάβηση, ώστε να επιτρέψουν την εκλογή περισσότερων συναδέλφων, ζητά η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος από τους επικεφαλής συνδυασμών Γ. Χατζηθεοδοσίου, Ν. Λεβετσοβίτη, Κ. Δημαρχιάδη και Β. Καρναχωρίτη, ενόψει εκλογών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση:

Στις Επιμελητηριακές εκλογές που θα διενεργηθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου , μετέχουν πολλοί Συνάδελφοί μας Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών οι τέσσερις (4) επικεφαλείς ισάριθμων συνδυασμών προέρχονται από τον κλάδο μας.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μας χαροποιεί, καθώς δείχνει τη δύναμη και την εκτίμηση του κλάδου στον Επιμελητηριακό θεσμό.

Ταυτόχρονα όμως και με δεδομένη την άνιση και μειωμένη κατανομή των εδρών μεταξύ Επαγγελματιών και Υπηρεσιών, μας υποχρεώνει να ζητήσουμε από τους επικεφαλής των Συνδυασμών κ.κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, Ν. Λεβετσοβίτη, Κ. Δημαρχιάδη και Β. Καρναχωρίτη, να επιλέξουν, σε περίπτωση εκλογής τους, την έδρα από την κατηγορία των Επαγγελματιών και όχι των Υπηρεσιών, στις οποίες υπάγεται η Διαμεσολάβηση, διότι ο νέος νόμος αφήνει δικαίωμα επιλογής στον επικεφαλής του Συνδυασμού.

Αυτή η επιλογή  θα επιτρέψει την εκλογή περισσοτέρων συναδέλφων, εφόσον με αυτό τον τρόπο θα απελευθερώσουν τέσσερις (4) έδρες  από τις Υπηρεσίες, υπερπολύτιμες για την δυναμική παρουσία της Διαμεσολάβησης στο μεγαλύτερο Επιμελητήριο της Χώρας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν στο αίτημά μας αυτό και θα δεσμευθούν άμεσα και προεκλογικά.

Η κίνησή αυτή θα εκτιμηθεί και από τους συμμετέχοντες στα ψηφοδέλτιά τους, αλλά και από τους Συναδέλφους που θα προσέλθουν στην κάλπη για να τους υποστηρίξουν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*