Εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμάτα από την Εθνική Ασφαλιστική και την Affidea

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στo γραφείο ασφαλίσεων του Θ. Διαμαντόπουλου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας που είχε σκοπό την δημιουργία Τράπεζας αίματος. Την εκδήλωση οργάνωσε η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον Όμιλο διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Πωλήσεων Θεόδωρου Διαμαντόπουλου και με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Η αιμοδοσία έγινε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης και με μήνυμα “Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς”

Ο υπεύθυνος της πρωτοβουλίας κ. Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, Διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε την ικανοποίησή του από την αξιοσημείωτη συμμετοχή των συμπολιτών που έσπευσαν να ανταποκριθούν στη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας, σημειώνοντας ότι «Η εθελοντική προσφορά αποτελεί κύριο άξονα της κουλτούρας της Εθνικής Ασφαλιστικής και ως εκ τούτου η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς αίματος για την κάλυψη των αναγκών της χώρας από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα είναι υπόθεση όλων μας».

Η κα Μαρουσώ Τρέσσου, Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών & Δικτύου Affidea επισήμανε από την πλευρά της ότι «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο, καθώς είναι δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται. Ως μέλη της κοινωνίας, είναι ευθύνη μας να είμαστε εθελοντές αιμοδότες ασφαλούς αίματος».

Η Affidea Ευρωιατρική, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενημέρωσης που υλοποιεί, προσέφερε σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες έναν δωρεάν προληπτικό έλεγχο που θα μπορούν να πραγματοποιήσουν στο διαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Καλαμάτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*