Ψηφιακή συνάντηση μελών ΠΣΑΣ, σε συνεργασία με το MDRT MCC Greece

Ψηφιακή συνάντηση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, από τις 15.00 έως τις 17.00, σε συνεργασία με το MDRT MCC Greece.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεσμική ενημέρωση για όλα τα φλέγοντα θέματα, καθώς και ένα webinar με τη διεθνούς φήμης ομιλήτρια από το Λος Άντζελες Jae Sunny Lee, MDRT member, και θέμα: «Is Your Child a Money Master or a Money Monster?». Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.

Πατήστε εδώ για εγγραφή-ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο webinar 

Συνοπτική παρουσίαση του ηλεκτρονικού σεμινάριου

  • Μεγαλώστε το παιδί σας με εκπληκτικές ικανότητες στην οικονομική διαχείριση
  • Μια χρυσή αγορά: Οικογένειες με παιδιά
  • Γονείς: Εκπαιδεύστε τους και αυξήστε την παραγωγή σας

Η διδασκαλία των παιδιών μας να έχουν την κυριότητα των χρημάτων τους είναι κρίσιμη για τη μελλοντική τους επιτυχία. Βρίσκεστε στο τέλειο μέρος, την τέλεια στιγμή, για να διδάξετε τους πελάτες σας πώς θα δώσουν στα παιδιά τους τα εργαλεία που θα τους κάνουν μάστορες όχι μόνο των δικών τους χρημάτων, αλλά και της ζωής τους. Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα μπορέσετε να πάρετε ιδέες που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες στις συναντήσεις με τους πελάτες σας, έχοντας στόχο να προσθέσετε αξία με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ο ΠΣΑΣ σημειώνει ότι το webinar θα πραγματοποιηθεί δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του, καθώς και για όσους/-ες εγγραφούν έως τις 20 Νοεμβρίου. Το κόστος εγγραφής ανέρχεται σε 20 ευρώ για την απλή συνδρομή και σε 50 ευρώ για την premium, η οποία προσφέρει δυνατότητα επανάληψης του σεμιναρίου ή παρακολούθησής του σε άλλον χρόνο, μαζί και με παλαιότερα webinars, μέσω της πλατφόρμας e-learning του Συνδέσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*