Τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών μαγειρεύουν και προσφέρουν ξανά στην κοινωνία!

Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017, 100 εθελοντές – μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών έδωσαν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ραντεβού στο «Κέντρο της Γης» στο Πάρκο Τρίτση για να γιορτάσουν την Ημέρα Ασφάλισης με μία ξεχωριστή δράση εθελοντισμού και παροχής στο κοινωνικό σύνολο.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με τα παιδιά τους και φέτος με μεγάλο ενθουσιασμό, κέφι και διάθεση για προσφορά, ανέλαβαν δράση και προετοίμασαν, μαγείρεψαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν 1.000 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας.

Παραλήπτες των εδεσμάτων, ήταν οι ακόλουθοι φορείς:

  • Οργανισμός «Ο Πλησίον», ο οποίος στηρίζει άστεγους και ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο και έχουν ανάγκη από βοήθεια. Παρέλαβε 300 μερίδες φαγητό.

  • Κοινωνικό Συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, το οποίο στηρίζει 3.000 άτομα μέσω συσσιτίου και κοινωνικού παντοπωλείου. Παρέλαβε 300 μερίδες φαγητό.

  • Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικής Αθήνας, το οποίο στηρίζει καθημερινά 150 άτομα με συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου. Παρέλαβε 400 μερίδες. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», η οποία είχε το συντονισμό των εθελοντών σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής των γευμάτων και του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» -της μη κερδοσκοπικής εταιρίας κατά της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού- που είχε την ευθύνη της οργάνωσης της διανομής του φαγητού στους προαναφερθέντες παραλήπτες.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στη συνεργασία, αυτή τη χρονιά, με τον διακεκριμένο σεφ Γιάννη Λουκάκο, ο οποίος συνεισέφερε προσφέροντας τις θρεπτικές και εξαιρετικά νόστιμες συνταγές των φαγητών που ετοιμάστηκαν, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία.

Ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης : τους εκπροσώπους του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», της «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», τον κ. Γιάννη Λουκάκο, κυρίως όμως τη δύναμή του… τους εθελοντές που τον τίμησαν με την παρουσία, τη διάθεση και την εργασία τους!

Οι εθελοντές του Συνδέσμου, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, προσβλέποντας σε μεγαλύτερο στόχο αριθμού μερίδων φαγητού και σε μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, έτσι ώστε να αποδειχθεί, για άλλη μια φορά, ότι τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς έχουν κοινωνική ευαισθησία και με την εθελοντική τους εργασία, μπορούν και πάνε τον κλάδο μας ακόμη πιο ψηλά!

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Εταιρίες :

«CARPENTER TURNER»Πλατινένιος Χορηγός

«INTER PARTNER ASSISTANCE» & «MATRIX BROKERS S.A.»Χρυσοί Χορηγοί

«GENERALI»Χορηγός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*