Δυναμική και φιλόδοξη παρουσία του συνδυασμού «Το Επιμελητήριό μας»

Με τη συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου και πληρέστατου ψηφοδελτίου, με εκπροσώπους απ’ όλες τις επαγγελματικές ομάδες και κλάδους, ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριό μας» διεκδικεί τη νίκη. «Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε και θα νικήσουμε!» τόνισε χαρακτηριστικά χθες ο κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του ΕΕΑ και εκ νέου υποψήφιος.

Ως στρατηγικό στόχο, όραμα και φιλοδοξία δηλώνουν ότι έχουν μόνο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επαγγελματικών και των επιχειρήσεων. «Όραμά μας και φιλοδοξία μας είναι μόνο η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Σε εμάς ανήκουν όλοι, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα. Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός συνδυασμός χωρίς κηδεμονεύσεις και δεσμεύσεις.»

Ανάμεσα στους επαγγελματίες βρίσκονται επίλεκτα στελέχη και επαγγελματίες. «Τον συνδυασμό μας στηρίζουν και είναι υποψήφιοι ένας Ολυμπιονίκης, ο κ. Γαλακτόπουλος, ένας πρωταθλητής Ευρώπης, ο κ. Πολίτης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, 40 Πρόεδροι και μέλη διοικήσεων των μεγαλύτερων κλάδων που ανήκουν στο ΕΕΑ, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι από κάθε γωνιά της Αττικής. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις θα μας δώσουν τη νίκη, γιατί αποδείξαμε ότι εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους!» κατέληξε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*