Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών: Η «Ισχύς εν τη ενώσει»

Η BROKERS UNION παρουσίασε την επόμενη ημέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 26 Οκτωβρίου 2017.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Βελλιάδης, ανέλυσε τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν, κυρίως στο λειτουργικό κόστος κάθε μεσιτικής εταιρείας, από την εφαρμογή των IDD και GDPR και τόνισε ότι η BROKERS UNION, με στόχο «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», διαθέτει τις λύσεις, τις υποδομές και τα εργαλεία για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να διαβούν το κατώφλι της νέας εποχής με ασφάλεια.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Νίκος Κεχαγιάογλου, κατέγραψε την σημερινή πραγματικότητα και ανέδειξε τις στρατηγικές πωλήσεων, το όραμα και τις προτάσεις της BROKERS UNION για την μετάβαση από την εποχή της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας,  σε ένα στέρεο και ασφαλές περιβάλλον επαγγελματικής καθιέρωσης.

Τέλος, η Υπεύθυνη Υποστήριξης Πωλήσεων κα Αγάπη Παττακού παρουσίασε τα αποκλειστικά ασφαλιστικά προγράμματα  που έχει σχεδιάσει η  εταιρεία για το δίκτυο της, τον διαγωνισμό πωλήσεων,  καθώς και τις  προτάσεις  που θα αναπτύξει η εταιρεία για την προστασία των αδύναμων κοινωνικών ομάδων στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της BROKERS UNION.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*