Η Groupama βολιδοσκοπεί νεοφυείς επιχειρήσεις

της Ελενας Ερμείδου

«Στόχος της Groupama είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πελάτες της, στοχεύει στον τελικό καταναλωτή και θέλει να δώσει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες», δήλωσε σε ερώτηση του IW σχετικά με την καινοτομία σε συνέντευξη τύπου για το 2ο Ελληνογαλλικό Φόρουμ καινοτομίας « MAZINNOV » στην Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, ο κος Χάρης Ταταράκης Διευθυντής Εισπράξεων και Εμπλοκών Διαχείρισης Εργων.

Tο 2ο Ελληνογαλλικό Φόρουμ καινοτομίας « MAZINNOV » διεξάγεται στην Τεχνόπολη 10 & 11 Νοεμβρίου 2017. Οπως δήλωσε ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα Christophe Chantepy το συνέδριο αυτό αποτελει μία δέσμευση της Γαλλίας να υποστηρίξει την Ελλάδα ώστε να εξέλθει από την οικονομική κρίση τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο καινοτομίας.

Μεταξύ των συνεργατών και χορηγών του συνεδρίου « MAZINNOV » θα είναι και η Groupama Ασφαλιστική.

Το συνέδριο « MAZINNOV » αποτελεί για την Groupama έναν από τους καλύτερους «προορισμούς» για να υλοποιήσει τα στρατηγικά της σχέδια. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε κος Χάρης Ταταράκης, η ασφαλιστική θα σπονσοράρει το συνέδριο ενώ, ήδη έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί ώστε να υιοθετήσει κάποια νεοφυεί επιχείρηση.

Ο κος Χ. Ταταράκης, τέλος αναγνώρισε ότι οι νέοι στην Ελλάδα έχουν «λαμπρές ιδεές» και προσέθεσε ότι ακόμα και οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν την ανάγκη των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις.

Διαβάστε:  Πρόγραμμα συνεδρίου Mazinnov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*