Τι λένε οι “Ενεργοί Ασφαλιστές” για την φιλοσοφία τους

“Δεν είμαστε μόνο επαναστάτες, δεν είμαστε μόνο αγανακτισμένοι, δεν είμαστε μόνο τρελοί, δεν είμαστε μόνο οραματιστές. Είμαστε αγωνιστές, αποφασιστικοί,  ρομαντικοί, ρεαλιστές – είμαστε ΟΛΑ, είμαστε ΕΝΑ. Στην ομάδα μας έχουν θέση όλοι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. «Ενεργώ» για μας σημαίνει υπερασπίζομαι το δίκιο, αντιτίθεμαι στο άδικο, θεωρώ τη δουλειά μου λειτούργημα, δεν επαναπαύομαι και δε θαμπώνομαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Είναι ευπρόσδεκτοι μόνο συνάδελφοι ανεξαρτήτως εταιρίας, θέσης, τίτλου, διάκρισης.
Η ομάδα αυτή συγκροτήθηκε με έναν και μόνο σκοπό: να υπηρετήσει αντικειμενικά και αμερόληπτα το θεσμό της Ασφάλισης, να κρίνει και να κατακρίνει τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν και αμαυρώνουν τον κλάδο, να του δώσει τη θέση και την Υπεραξία που θα έπρεπε να έχει ως θεσμός στο χώρο. Να βάλει φρένο στην ασυδοσία και στον αθέμιτο ανταγωνισμό από όπου κι αν προέρχεται, από σένα, από εκείνον, από αυτούς  τους τόσο γνωστούς μας άγνωστους που έχουν καταντήσει το θεσμό εμπορική συναλλαγή, τροπή ντροπή για όλους εμάς που υποστηρίζουμε πως ο θεσμός αυτός είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. Να αποδείξει στον υποψήφιο πελάτη ασφαλιζόμενο πως ΑΞΙΖΕΙ να εμπιστευτεί ξανά και για μια  ζωή τους ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. Φτάνει πια η κατρακύλα. Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ πρέπει να ανεβεί ξανά στο θρόνο του!
Όπως σε κάθε έκφανση της ζωής μας υπάρχουν κανόνες ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλότητα έτσι και στην ομάδα μας μπορεί ο καθένας να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του, χωρίς να κατηγορήσει συνάδελφο. Δεν είμαστε εδώ για να χαϊδέψουμε αυτιά ούτε  για  να κατηγορήσουμε εταιρίες. Στόχος και ευχή μας είναι να ξεκινήσουμε ένα γόνιμο διάλογο μαζί τους. Για το λόγο αυτό απαγορεύουμε ρητά  να αναφέρονται ονόματα εταιριών στα δημόσια σχόλια. Μια καινούρια ιδέα, μια εύστοχη άποψη, μια διαφορετική θέση δε θα έπρεπε να αγχώνει κανέναν αντίθετα προάγει τη συζήτηση. Η σελίδα δεν έχει στόχο να βλάψει ποτέ κανέναν. Όποιος ανησυχεί για κάτι δεν έχει παρά να μας το καταθέσει ή αντίστοιχα να κρυφτεί. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον … κι από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. ΕΛΑΤΕ λοιπόν να μιλήσουμε τη δική μας γλώσσα! Μια  μεγάλη και όμορφη παρέα! ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*