ΙΑΣΩ GENERAL: Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης (Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017) και το μήνυμα «Νιώθουμε δυνατοί… Είμαστε υγιείς!», το ΙΑΣΩ General προσφέρει πακέτο προληπτικού ελέγχου με δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένο ορθοπαιδικό και Ρευματολόγο, καθώς και μέτρηση οστικής πυκνότητας στην προνομιακή τιμή των 30€.

Η δωρεάν κλινική εξέταση θα πραγματοποιείται στο ειδικό Ιατρείο Οστεοπόρωσης του ΙΑΣΩ General, ενώ κατά τη διάρκειά της, όταν ενδείκνυται, θα παρέχεται και υπολογισμός της πιθανότητας καταγματικού κινδύνου (δείκτης FRAX).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για προγραμματισμό του ραντεβού τους έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 στο τηλ. 210 6502569 (Δευτ-Παρ. 08:00-15:00).

Η οστεοπόρωση είναι χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών, κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και ποιότητάς τους, με αποτέλεσμα αυτά με την πάροδο του χρόνου να γίνονται πιο εύθραυστα και λεπτά και να αυξάνεται ο κίνδυνος κατάγματος. Σύμφωνα με το National Osteoporosis Society, 1 στις 2 γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών, θα νοσήσει από οστεοπόρωση και θα υποστεί ένα οστεοπορωτικό κάταγμα στο υπόλοιπο της ζωής της, ενώ στους άνδρες το αντίστοιχο είναι 1 στους 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*