Νέο ξεκίνημα της INTERAMERICAN στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων (Αgency) και στην περιφέρεια, η INTERAMERICAN εγκαινίασε πρόσφατα τη νέα στέγη του Γραφείου Πωλήσεων στο Ρέθυμνο, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην Κρήτη. Στο νέο ξεκίνημα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Αρχών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων, φίλοι και πελάτες, οι συνεργάτες του Γραφείου και διοικητικά στελέχη της εταιρείας.

Όπως τόνισαν ο Τ. Ηλιακόπουλος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, και ο Μ. Κούτης, διευθυντής πωλήσεων Δικτύου Agency της εταιρείας, το νέο Γραφείο υπογραμμίζει την επιλογή της INTERAMERICAN για τη δυναμική ενίσχυση της παρουσίας της στην πόλη. Η εταιρεία, με προτάσεις που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, επιζητεί να αναδείξει το σύγχρονο, πελατοκεντρικό «πρόσωπο» και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της στις ασφαλίσεις υγείας, προστασίας της ζωής και της περιουσίας (κατοικίας, αυτοκινήτου, επιχείρησης κ.λπ.), στις αστικές ευθύνες, στις επενδυτικές και αποταμιευτικές λύσεις, σταθερά στη βάση της υψηλής φερεγγυότητας και ποιότητας υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν την ηγετική θέση της INTERAMERICAN στην ασφαλιστική αγορά.

Το νέο ξεκίνημα της εταιρείας στο Ρέθυμνο χαιρέτισε, εκ μέρους του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Γ. Σκορδύλης, ο οποίος επεσήμανε πως η τοπική κοινωνία χρειάζεται την υγιή και αναπτυξιακή επιχειρηματικότητα για την τόνωση της οικονομικής ζωής και την ευημερία των πολιτών.

Το Γραφείο Ρεθύμνου, που ανέλαβε να το συντονίσει ο Στ. Λουραντάκης, διοικητικός διευθυντής πωλήσεων και στα Χανιά, αριθμεί 26 συνεργάτες. Ακόμη, η εταιρεία διαθέτει στο Ρέθυμνο και συνεργασίες δικτύου υγείας -18 ιατρούς και 2 διαγνωστικά κέντρα- για την υποστήριξη των ασφαλιστικών προγραμμάτων της στην πρωτοβάθμια φροντίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*