Συμμαχία AIG-United Airlines στην ταξιδιωτική ασφάλιση

της Λαλέλας Χρυσανθοπούλου

“Φτερά” αναμένεται να δώσει στον κλάδο ταξιδιωτικής ασφάλισης της AIG η συμφωνία συνεργασίας που συνήψε ο αμερικανικός ασφαλιστικός όμιλος με την United Airlines, και η οποία προβλέπει την διανομή των προϊοντων της AIG μέσω του ιστοχώρου και των mobile εφαρμογών της United. Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος μιας πολυετούς συμφωνίας μεταξύ των δυο εταιρειών.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που προσφέρουμε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων ταξιδιωτικής ασφάλισης και βοήθειας στα εκατομμύρια των επιβατών που πετούν με την United Airlines”, σχολίασε ο Jeff Rutledge, επικεφαλής της AIG Travel.

“Η United είναι κορυφαία αεροπορική εταιρεία διεθνώς και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να διαθέτουμε τα βραβευμένα προϊοντα και υπηρεσίες TravelGuard  που προλαμβάνουν και αμβλύνουν τους κινδύνους, και να είμαστε εκεί όταν μας χρειάζονται οι πελάτες μας”, πρόσθεσε ο Gaurav D. Garg, επικεφαλής του κλάδου Personal Insurance της AIG. “Αυτό αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να συνεργαζόμαστε με εταιρίες-leader για να καινοτούμε και να αναπτυσσόμαστε καθώς επεκτείνουμε τις πολυεθνικές μας δραστηριότητες”.

Τα προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης της ΑΙG, υπό την επωνυμία TravelGuard περιλαμβάνουν κάλυψη σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού, απώλεια ή καθυστέρηση παραλαβής υπηρεσιών, επείγουσες ιατρικές υπηρεσίες κα. Είναι δε διαθέσιμα στους πελάτες της United σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και πολλές άλλες χώρες στη Δυτική Ευρώπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*