Πρώτος ετήσιος Κοινωνικός Απολογισμός για τη MINETTA Aσφαλιστική

Στην έκδοση του πρώτου ετήσιου Κοινωνικού Απολογισμού της προχώρησε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν οι δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας που έλαβαν χώρα το 2016 και εκφράζουν τις αξίες που διέπουν την εταιρεία από την ίδρυσή της -το 1973- έως σήμερα.

Στον Κοινωνικό Απολογισμό αναλύονται οι εταιρικές αξίες, οι δεσμεύσεις και το όραμα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, παρουσιάζεται αναλυτικά η δομή και η εταιρική της διακυβέρνηση, ενώ καταγράφονται αναλυτικά οι ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποίησε.

Ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Μινέττας δήλωσε σχετικά: «Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική έχει μια μακροχρόνια και σταθερή πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες, τους συνεργάτες της και το ευρύτερο κοινό.

»Θεωρούμε ότι ο Κοινωνικός Απολογισμός, που εκδίδουμε για πρώτη φορά φέτος, θα συμβάλλει σε ένα σημαντικό βαθμό στην διαφύλαξη αυτών των σχέσεων, καθώς αναδεικνύει ότι η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο πλαίσιο μιας Πολιτικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με σταθερότητα, συνέπεια και δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Κοινωνικό Απολογισμό της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.minetta.gr/el/static/eke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*