American Hellenic Hull: Γράφει ανάπτυξη πέραν των προβλέψεων

Μετάφραση: Ελενα Ερμείδου

Μετά από 15 μήνες επιτυχημένης λειτουργίας και συντομότερο του αναμενόμενου, το Διοικητικό Συμβούλιο της American Hellenic Hull ανέλυσε την θέση της εταιρείας στην διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποίησε στις 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο  Four Seasons στην Λεμεσό της Κύπρου υπό την προεδρία του Vincent Solarino. Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά στην σύσκεψη του, επίσης εστίασε στις επερχόμενες επιχειρηματικές προκλήσεις και επικείμενες αξιολογήσεις της εταιρείας από την AM Best.

Τα διευθυντικά στελέχη της AHHIC ανέφεραν ότι η εταιρεία ασφαλίζει στόλο άνω των 2.000 πλοίων, ποσοστό που ξεπερνά κατά 33% τις προβλέψεις. Τα έσοδα από τα ασφάλιστρα είναι κατά 39% αυξημένα κατά τους τελευταίους τέσσερεις μήνες. Η αναλογία ζημιών επί της παρούσης βρίσκεται στο 56,17%.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο καλύτερος μήνας για την νεοσυσταθείσα εταιρεία σε επίπεδο κερδοφορίας. Πέραν των αριθμών που είναι ενθαρρυντικοί για την μελλοντική πορεία της εταιρείας, η AHHIC έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει την συμμετοχή της στο ετήσιο roadshow στην Μέση Ανατολή.

Οι διευθυντές της AHHIC ενημέρωσαν το Δ.Σ ότι η εταιρεία για πρώτη φορά θα είναι σε θέση να υποβάλλει τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου τριμήνου προς την Superintendent of Insurance πλήρως μέσω της Asseco SII Engine.

Όλοι οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από ομάδες αναλογιστών, ΙΤ και ομάδες λογιστών στην διάρκεια της εαρινής περιόδου.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*