Προσομοιωτής Ανατροπής Αυτοκινήτου από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στο Auto Forum 2017!

H Εthos Events σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, διοργανώνουν το Auto Forum 2017 με τίτλο: «Η τεχνολογία στην υπηρεσία της οδικής ασφάλειας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2017 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης.

Κορυφαία στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους ως ομιλητές στο συνέδριο.  Σημαντική θα είναι και η εκπροσώπηση της ασφαλιστικής αγοράς στο συνέδριο αυτό στο οποίο μεγάλος χορηγός θα είναι η Allianz.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» εξασφαλίζει για τους σύνεδρους του Auto Forum την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τον Προσoμοιωτή Ανατροπής Αυτοκινήτου και να ενημερωθούν για τις συνθήκες και τις πιθανές συνέπειες ενός δυστυχήματος.

Το Auto Forum 2017 φιλοδοξεί ν’ αναδείξει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα αλλά και έρχονται στο άμεσο μέλλον από την αυτοκινητοβιομηχανία και επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την οδική ασφάλεια στη χώρα μας.

Σημαντική καινοτομία του συνεδρίου είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται το βήμα στους ειδικούς να ενημερώσουν για το που κατευθύνεται η αυτοκίνηση στο μέλλον (Connected Autonomous Sharing Electric).

  Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας για να δοκιμάσετε την μοναδική αυτή εμπειρία.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.auto.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Χριστίνα Τσούχλαρη, Events Executive, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu      

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*