Στη Γαλλική Ριβιέρα ταξίδεψαν οι συνεργάτες της Prime Insurance

Η κοσμοπολίτικη Γαλλική Ριβιέρα ήταν ο φετινός προορισμός του ετήσιου ταξιδιού επιβράβευσης της Prime Insurance, που πραγματοποιήθηκε από 28/9 έως 1/10. Κάννες, Νίκαια, Μόντε Κάρλο, Αντίμπ, Σεν Πολ ντε Βανς τους μάγεψαν όλους και κατά γενική ομολογία αποτέλεσαν μια όαση ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, σε ένα τετραήμερο που θα το θυμούνται για πολύ καιρό.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι 50 συνεργάτες της Prime ακολούθησαν ένα μοναδικό πρόγραμμα και επισκέφτηκαν τα σπουδαιότερα αξιοθέατα, συνοδευόμενοι από στελέχη της εταιρείας.

Έχοντας ως βάση την παραθεριστική πόλη της Νίκαιας, απόλαυσαν σε ένα ηλιόλουστο κλίμα, τα μουσεία, τις παραλίες και το παλαιό κέντρο της Γαλλικής Ριβιέρας, το οποίο είναι γεμάτο με στοές, μπουτίκ και εστιατόρια.

Το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, το Μονακό, ήταν ο επόμενος σταθμός, όπου περιηγήθηκαν στο παλάτι των Μονεγάσκων, στον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και στο Ωκεανογραφικό Μουσείο.

Στη συνέχεια, απόλαυσαν τη θέα της Μεσογείου από το χωριό Εζ, στην κορυφή ενός λόφου της Κυανής Ακτής, και περπάτησαν στην Αντίμπ, το κατά πολλούς πολιτιστικό κέντρο της περιοχής.

Περιπλανήθηκαν στην αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της Κυανής Ακτής, τις Κάννες, με την περίφημη Κρουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Εντυπωσιάστηκαν από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Επόκ, και ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους με το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών.

Η Prime Insurance συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους συνεργάτες της για την παραγωγική τους δραστηριότητα και επιφυλάσσεται να ανακοινώσει σύντομα το ραντεβού για το επόμενο ταξίδι έκπληξη του 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*