«Ομαδικότητα, δράση και νέοι στόχοι» το μήνυμα του φετινού Generali Trophy

Πλώρη για Ιόνιο έβαλε φέτος η ομάδα του Generali Trophy, με τους κορυφαίους του Δικτύου  να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ακόμη θαλάσσια περιπέτεια με φουσκωτά σκάφη.

Οι κορυφαίοι Συνεργάτες του δικτύου Agency της Generali έζησαν το περασμένο διάστημα ένα συναρπαστικό τετραήμερο στα Σύβοτα, έναν  πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό, στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας, γνωστό και ως η “Καραϊβική της Ελλάδας”, χάρη στους μαγευτικούς όρμους, τα καταπράσινα νησάκια, τα κρυστάλλινα νερά και τις πεντακάθαρες παραλίες. Με βάση εξόρμησης τα Σύβοτα η ομάδα της Generali όργωσε με τα σκάφη της το Βόρειο Ιόνιο. Βίωσε ένα trophy δράσης, με την αδρεναλίνη κάποιες στιγμές να φτάνει στα ύψη, επιστέγασμα μιας πολύ ενδιαφέρουσας, δυναμικής και επιτυχημένης  επαγγελματικά χρονιάς. Με κινητήριο δύναμη την προσήλωση στον κοινό στόχο και εφόδιο την ομαδική προσπάθεια, οι συμμετέχοντες δεν πτοήθηκαν από καμία δυσκολία και έφτασαν μέχρι το δυτικότερο σημείο της Ελλάδας, τα μικρά νησάκια των Οθωνών. Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων σταθμών, εντυπωσιάστηκαν από τα πανέμορφα παράλια της Κέρκυρας, ενώ απόλαυσαν τις φημισμένες διεθνώς παραλίες των Παξών και Αντιπαξών.

Κατά τη διάρκεια της μικρής «οδύσσειας» γεμάτη από συναρπαστικές στιγμές, δεν έλειψαν και οι ώρες χαλάρωσης, προβληματισμού και συζητήσεων για το μέλλον και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς. Συζητήσεις που επιβεβαίωσαν τη δέσμευση τους, να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση νέων προτύπων στο χώρο της ασφάλισης, με την παροχή απλών και έξυπνων ασφαλιστικών προϊόντων.

Οι Συνεργάτες της Generali αποχαιρέτησαν τα πανέμορφα Σύβοτα με την υπόσχεση ότι η νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη, καθώς η ανάγκη να γνωρίσουν ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών την αξία της ασφάλισης γίνεται  ολοένα και πιο επιτακτική.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*