Αποκλειστική συνεργασία Blue Aigaion – Carina με ισχυρά πλεονεκτήματα

H Blue Aigaion σε συνεργασία με τα γραφεία της στο Λονδίνο και την Velos Insurance Services (Lloyds cover – holders) παραχώρησε δεξίωση στα γραφεία της στην Γλυφάδα προς τιμήν της Carina P&I. Ο στόχος ήταν να ενημερώσει η εταιρεία για την σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας για την ελληνική αγορά με την Carina P&I, έπειτα από 3 έτη επιτυχούς συνεργασίας, επίσης και να έλθουν πιο κοντά οι πελάτες της Blue Aigaion και μεσίτες με τα στελέχη της Carina P&I.

Σχετικό δημοσίευμα: Blue Aigaion και Carina P&I ενώνουν τις δυνάμεις τους

Την δεξίωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Aigaion κος Νικόλαος Βελλιάδης όπου μέσα από την σύντομη ομιλία του παρέθεσε τα ισχυρά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την συνεργασία των δύο εταιρειών.  Ο κος Justin Skinner (MD of Carina Managers) έκανε και αυτός μία σύντομη παρουσίαση της δομής της Carina και των προνομιακών καλύψεων των P&I.

Η βραδιά έκλεισε με μεγάλη επιτυχία αφού το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων σχετικά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας ως προς την εγχώρια αγορά παρέμεινε αναλλοίωτο σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η  Blue Aigaion Insurance Solution είναι μια μεσιτική / πρακτορειακή  ναυτασφαλίσεων η οποία προσφέρει ασφάλιση κύτους και μηχανών H&M, ασφάλιση P&I, FD&D, Cargo, Yacht, War, Marina και πολιτικές SRL στην ελληνική και την διεθνή αγορά.

Η Carina, της οποίας την διαχείριση την έχει η Carina Managers, παρέχει καλύψεις Ευθυνών P&I σε μικρά σκάφη κάτω των 6,500 GT και με όρια μέχρι 500 εκατ. δολάρια ΗΠΑ. Παρέχει, βοηθητικές καλύψεις.

Μετάφραση: Ελενα Ερμείδου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*