Εθνική Ασφαλιστική, κτίριο, είσοδος

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Συνάντηση με τους εκπροσώπους του EXIN Group

Θετικό χαρακτηρίζει το κλίμα της συνάντησής του με τους εκπροσώπους του EXIN Group Matthew Fairfield και Παύλο Κανελλόπουλο ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ δόθηκαν δεσμεύσεις για περισσότερες συναντήσεις, προκειμένου να εξεταστούν από κοινού κρίσιμα θέματα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5/10/2017, στα γραφεία του Συλλόγου, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με τους εκπροσώπους του EXIN Group κ.κ. Matthew Fairfield και Παύλο Κανελλόπουλο.

Τα θέματα που τέθηκαν από πλευράς Συλλόγου ήταν τα παρακάτω:

  1. Ανάπτυξη Εταιρίας – Στρατηγικοί στόχοι για την Εταιρία.
  2. Εργασιακές σχέσεις – Σεβασμός σε Συλλογικές Συμβάσεις.
  3. Εσωτερικός Κανονισμός Εργασίας.
  4. Εργαζόμενοι μέσω ICAP.
  5. Εργαζόμενοι γραμματείς σε Γραφεία Πωλήσεων.
  6. Συνέχιση των εκπτώσεων στα τραπεζικά προϊόντα της Ε.Τ.Ε.
  7. Πληροφορική και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.
  8. Καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαδικασιών πώλησης που έχουν αντίκτυπο στην παραγωγή της Εταιρίας.
  9. Ανησυχία από δημοσιεύματα στον τύπο για τo EXIN Group.

Ο Σύλλογος ανέπτυξε τις θέσεις του για τα παραπάνω θέματα και ζήτησε την συμμετοχή των εργαζομένων σε όλα τα ζητήματα που αφορούν εργασιακές σχέσεις. Επιπλέον, εξέφρασε την ανησυχία του για τις παρεμβάσεις της Ε.Τ.Ε., που οδηγούν σε “φρενάρισμα” των εργασιών της Εταιρίας. Η συνάντηση κινήθηκε σε θετικό κλίμα.

Από την πλευρά του EXIN Group δηλώθηκε ξεκάθαρα η πρόθεση να αναπτύξει την Εταιρία μας – σεβόμενοι πάντα την ιστορία και τη μέχρι σήμερα πορεία της – και δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τις διαδικασίες πώλησης και τα δημοσιεύματα, ενώ οι κ.κ. Matthew Fairfield και Παύλος Κανελλόπουλος δεσμεύτηκαν ότι θα ακολουθήσει μια σειρά συναντήσεων με σκοπό την αναλυτική και από κοινού εξέταση των θεμάτων που τέθηκαν, ιδιαίτερα για όσα αφορούν τους εργαζόμενους.

Ο Σύλλογος, με γνώμονα πρώτα και πάνω από όλα τη διασφάλιση του συνόλου των εργαζομένων και όλων όσων συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Εταιρία μας, πρόβαλε την ανάγκη για συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη της Εταιρίας προς όφελος και των δύο πλευρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*