AXA: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών αποκλειστικού δικτύου

Με ένα ταξίδι στο «κέντρο» της Ευρώπης επιβράβευσε η ΑΧΑ τα κορυφαία στελέχη του αποκλειστικού της δικτύου. Οι καλύτεροι αποκλειστικοί συνεργάτες της Εταιρείας απόλαυσαν έξι μέρες στη Βιέννη, το Σάλτσμπουργκ και το Μόναχο.

Έχοντας ως βάση εξόρμησης το ξενοδοχείο “Le Meridien” επισκέφθηκαν το μοναδικό πάρκο Prater όπου, ανεβαίνοντας στο Giant Wheel, είχαν την ευκαιρία να δουν την πόλη από ψηλά. Η κορυφαίας αισθητικής Όπερα της Βιέννης και ο μοναδικός αέρας στο κέντρο της πόλης φιλοξένησαν στιγμές χαλάρωσης, τόσο σε επίπεδο ξενάγησης όσο και σε επίπεδο ελεύθερου χρόνου. Οι τρεις μέρες στη Βιέννη χαρακτηρίστηκαν από δείπνα σε κορυφαία εστιατόρια της πόλης, όπως το “Griechenbeist” που αποτελεί το παλαιότερο εστιατόριο της πόλης και το “Ella’s” με τα υψηλής ποιότητας εδέσματα.

Το πρόγραμμα της τρίτης μέρας στη Βιέννη περιλάμβανε την καθιερωμένη πλέον συνάντηση εργασίας των συνεργατών του αποκλειστικού δικτύου με τη διοικητική ομάδα της ΑΧΑ, ενώ η τέταρτη μέρα ξεκίνησε με ένα οδικό ταξίδι με προορισμό το Μόναχο και ενδιάμεση στάση την πόλη του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ. Εκεί οι συνεργάτες είχαν τη μέρα ελεύθερη για να περπατήσουν στην αριστερή όχθη του ποταμού Σάλτσαχ, ανάμεσα στα γραφικά κτίρια και τις ζεστές γωνιές της πόλης. Στην κεντρική πλατεία θαύμασαν το σιντριβάνι που κατασκεύασε το Tomasso di Garona το 1661, ενώ φυσικά, η περιήγηση έκλεισε με επίσκεψη στο σπίτι του Μότσαρτ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας κατέλυσαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο “Kempiski” του Μονάχου. Η διαμονή στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας περιλάμβανε επισκέψεις στο Μουσείο Τεχνολογίας και στο μοναδικό BMW World όπου οι λάτρεις του αυτοκινήτου, και μη, είχαν τη δυνατότητα να δουν εκθέματα από όλη την ιστορία της κορυφαίας εταιρείας. Έχοντας γευματίσει σε κορυφαία εστιατόρια όπως το “Olympia Park Tower 181” με πανοραμική θέα 3600 και έχοντας λάβει την κορυφαία εξυπηρέτηση του “Seehaus” κατά το επίσημο δείπνο που τους παρέθεσε η ΑΧΑ, οι συνεργάτες επέστρεψαν με τις αποσκευές και τις σκέψεις τους γεμάτες.

Τους κορυφαίους συνεργάτες της ΑΧΑ, συνόδευσαν από πλευράς της Εταιρείας, ο Ερρίκος Μοάτσος (Διευθύνων Σύμβουλος), ο Νίκος Σακελλαρίου (Διευθυντής Δικτύων Διανομής), ο Ernesto Di Giorgio (Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής), ο Στάθης Γκίτικας και ο Γιάννης Γεωργίου (Επιθεωρητές Πωλήσεων), ο Βασίλης Αντύπας (Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύων Διανομής) και ο Γιώργος Φωκάς (Υποστήριξη και Στρατηγική Δικτύων Διανομής).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*