ΣΥΑΕ: Στις 5/10 η γενική συνέλευση – ποια η ατζέντα

Τρια βασικά θέματα αναμένεται να απασχολήσουν την τρίτη και τελευταία εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (μετά και την δεύτερη αναβολή) τον Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ):  Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, Ενημέρωση για το ΤΕΑΕΑΠΑΕ. Παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση και ο οικονομικός απολογισμός για τα πεπραγμένα των τελευταίων 3 ετών. Στόχος παράλληλα είναι να υπάρξει επαγρύπνηση και μαζικότερη δράση με αφορμή τις έντονες προκλήσεις στον κλάδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά και την δεύτερη αναβολή της Γεν. Συνέλευσης λόγω έλλειψης απαρτίας, συγκαλεί και σας προσκαλεί στην τρίτη και τελευταία τα­κτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 5 Οκτω­βρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Βησσαρίω­νος 9 – 4ος όροφος (αίθουσα ΟΤΟΕ). Όπως αναφέρει ο ΣΥΑΕ τα θέματα είναι:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3. Ενημέρωση για το ΤΕΑΕΑΠΑΕ

Συνάδελφοι,

Στη Συνέλευση αυτή σκοπό έχουμε να σας ενημερώσουμε για τη δράση του Συλλόγου στη διάρκεια των 3 τελευταίων ετών καθώς και για τον οικονομικό απολογισμό.

Ακόμη θα εκλεγεί η Εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις επερχόμενες εκλογές. Διαπιστώνοντας ότι βρισκόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με νέα προβλήματα – γενικότερα των εργαζομένων και ειδικότερα του κλάδου μας – θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι αναγκαία η προσπάθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ για αναδιοργάνωση και μαζικοποίηση του Σωματείου .

Παρακαλούμε όλους τους Συναδέλφους να παραβρεθούν

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επισκέπτεστε τα site του συλλόγου και της Ομοσπονδίας : www.syae.gr & www.oase.gr από τa οποία θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ενέργειες και τις δράσεις του Σ.Υ.Α.Ε. & της Ο.Α.Σ.Ε ή μπορείτε να μας ακολουθείτε στο Facebook στην σελίδα μας πληκτρολογώντας τα αρχικά μας: ΣΥΑΕ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*