Let’s Celebrate Logistics: Το ενδιαφέρον εφέτος εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά

Έτοιμη η 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» το Νοέμβριο στην Αθήνα Let’s Celebrate Logistics

Ενάμιση μήνα πριν από την 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με πάνω από 200 εκθέτες να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και αρκετές ξένες αποστολές να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για επαγγελματικές επαφές, η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, σας καλουν και επισήμως να Γιορτάσουμε τα Logistics και τις διεθνείς δυνατότητες που έχει η αγορά μας, στις 4-5-6 Νοεμβρίου στα 10α γενέθλια της μοναδικής στο είδος της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017 στο Metropolitan Expo. Χορηγοί επικοινωνία το «Χρήμα» και «Χρήμα Week» της Ethos Media

Το ενδιαφέρον εφέτος εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά.

Το Διεθνές Συνέδριο της Europlatforms, που για πρώτη φορά θα φέρει το know how από την διαχείριση ευρωπαϊκών εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα, οι ξένοι ομιλητές, αλλά και η συνέργεια μεταξύ της ναυτιλίας και του κλάδου των logistics που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα από το maritime cluster στα φετινά συνέδρια LOGI.C στο πλαίσιο της έκθεσης, δίνουν έναν αέρα διεθνούς ανάπτυξης στον κλάδο.

Το ελληνικό εθνικό Hub που… γεννιέται, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για μεταφορικές εταιρείες, όσο και 3PL, αλλά και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν όλους τους κρίκους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ ιδιαίτερη κινητικότητα και συμμετοχή παρουσιάζει και η παράλληλη έκθεση Cargo Truck & Van Expo, που ήδη συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Η Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», βελτιώνει διαρκώς και εμπράκτως τις υπηρεσίες της προς όλους τους εκθέτες της. Οι εκτός Ελλάδας εκθέτες, αλλά και οι εθνικές αποστολές έρχονται για να συνεργαστούν με ελληνικές εταιρίες, τα συνέδρια ανανεώνονται τόσο σε θεματικές, όσο και σε συνεργασίες, ενώ μερικά από μεγαλύτερα λιμάνια-διαχειριστές, θα δώσουν ενεργητικά το παρών, στο διεθνές συνέδριο της πρώτης ημέρας της Έκθεσης, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Σας περιμένουμε όλους εκθέτες και επισκέπτες για να γιορτάσουμε τα Logistics και να μετατρέψουμε όλοι μαζί το ελληνικό Supply Chain σε διεθνές Value Chain!

Για περισσότερες πληροφορίες, δωρεάν είσοδο στην έκθεση αλλά και συμμετοχές, μείνετε συντονισμένοι στο web site της έκθεσης www.sce.gr ή/και το ειδησεογραφικό για την εφοδιαστική αλυσίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*