Δυναμικό «παρών» της ERGO και στον αγώνα Run Greece στην Αλεξανδρούπολη

Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό “παρών” στον αγώνα δρόμου Run Greece που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2017.

Τα 50 μέλη της ERGO Running Team των συνεργατών της περιοχής ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους σχεδόν 4.000 δρομείς της Αλεξανδρούπολης και βίωσαν τον παλμό του αγώνα, ενώ η επίσημη ομάδα Εμψυχωτών της ERGO στήριξε και ενθάρρυνε την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων, μέχρι τον τερματισμό.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κος Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: “Η ERGO υποστηρίζει όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Η εταιρία γίνεται αρωγός και οι συνεργάτες της ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την μεγάλη γιορτή και ιδιαίτερα στην ομάδα της ERGO στην Αλεξανδρούπολη αξίζουν θερμά συγχαρητήρια”.

Ο θεσμός των αγώνων Run Greece, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της χώρας καθώς διεξάγεται σε επτά πόλεις σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει το «ταξίδι» του με επόμενους σταθμούς τη Ρόδο και την Πάτρα. Φέτος για πρώτη χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece στις πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ).

Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, διοργανώνεται ο “τελικός” των Run Greece, ERGO 3χλμ.

Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους Run Greece αγώνες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*