ΕΙΑΣ, στελέχη, meeting, αποτελέσματα

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο ομαδικών ασφαλίσεων

Σεμινάριο ομαδικών ασφαλίσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, 16:00-19:45, στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), με παράλληλη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω διαδικτύου (webinar).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι ομαδικές ασφαλίσεις αποτελούν σημαντικό και εξαιρετικά ενδιαφέροντα κλάδο πολυσχιδούς ασφαλιστικής δραστηριότητας, με απορρέοντα οφέλη τόσο υπέρ των επιχειρήσεων όσο και υπέρ των εργαζομένων τους.

Εάν εργαζόμαστε σε επιμέρους κλάδους ασφαλιστικών εταιρειών ή εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ως στελέχη ή υπάλληλοι, οι άρτιες γνώσεις ομαδικών ασφαλίσεων μας ανοίγουν σημαντικές προοπτικές εξέλιξης και επαγγελματικής ανάπτυξης, αφού μας γνωρίζουν το ευρύ επιχειρησιακό περιβάλλον, τον «κόσμο»  των επιχειρήσεων, τις τάσεις, τις συμπεριφορές και τις λειτουργίες του. Εάν πάλι είμαστε ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, τότε οι ομαδικές ασφαλίσεις μας ανοίγουν ευρύτατα πεδία πωλήσεων, αφού μας προσφέρουν δυνατότητες επιχειρησιακών ασφαλίσεων, αλλά και ατομικών ασφαλίσεων, με τις ομαδικές ασφαλίσεις να αποτελούν σημαντικό «εφαλτήριο» περαιτέρω ανάπτυξης των εργασιών μας.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, το 8ωρο σεμινάριο του ΕΙΑΣ προάγει την τεχνογνωσία μας σε έναν εκ των πλέον κρίσιμων και στρατηγικών τομέων ασφαλιστικού ενδιαφέροντος.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

  • σε διοικητικά στελέχη και υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιρειών, ιδίως των κλάδων ζωής, υγείας και επιμέρους τομέων των γενικών ασφαλίσεων, που επιθυμούν να αποκτήσουν τεχνογνωσία ομαδικών ασφαλίσεων ή να εξειδικευθούν στις ασφαλίσεις αυτές
  • σε στελέχη Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Marketing, Product Development και Underwriting, που επιθυμούν να βελτιώσουν περαιτέρω τη λειτουργικότητά τους στις ομαδικές ασφαλίσεις
  • σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων (συντονιστές ασφαλιστικούς συμβούλους, Unit Managers, πράκτορες και μεσίτες ασφαλίσεων) που αναζητούν τρόπους αποτελεσματικής εισόδου τους στην αγορά των επιχειρήσεων, των ομαδικών ασφαλίσεων και, δι΄ αυτών, σε νέες αγορές ασφαλιστικά συνειδητοποιημένων ιδιωτών
  • σε στελέχη και υπαλλήλους τραπεζών που διαχειρίζονται θέματα ασφαλιστικών προϊόντων και bancassurance.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενδελεχής παρουσίαση του συνόλου των πλευρών των ομαδικών ασφαλίσεων στο εκπαιδευτικό κοινό, η ανάλυση ειδικότερων διαστάσεων υψηλού ενδιαφέροντος όπως, επί παραδείγματι, των φορολογικών και των πραγματικών κινήτρων αγοράς τους, η εμβάθυνση στα οφέλη τους και η ανάπτυξη μεθόδων προβολής και  πωλήσεών τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων & Corporate Business του Ομίλου Interamerican. Η εμπειρία του κ. Πλωμαρίτη στις Ομαδικές Ασφαλίσεις είναι μεγάλη και σημαντική, ξεκινά  το έτος 1991 και εξελίσσεται διαχρονικά, σε θέσεις αυξημένης ευθύνης των τεχνικών τους τομέων, του τομέως underwriting, της ανάπτυξης προϊόντων ομαδικών ασφαλίσεων, στο marketing αυτών και στις πωλήσεις τους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 70 ευρώ. Θα ισχύσει έκπτωση 30% για όσες προεγγραφές πραγματοποιηθούν έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ_11 & 12_10_2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*