ΕΙΑΣ, σεμινάριο, ασφαλίσεις

Σεμινάριο θεμελιωδών αρχών ασφάλισης και ασφαλιστικής τεχνικής, από το ΕΙΑΣ

Οι τομείς στους οποίους εκτείνονται οι εφαρμογές του συστήματος Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι πολλοί, πολυσχιδείς και εξαιρετικά ενδιαφέροντες.  Αφορούν τη ζωή μας, την υγεία μας, την περιουσία μας και το μέλλον μας. Μάλιστα, καθώς συναρτώνται με κινδύνους που μας απειλούν, προερχόμενους από οικονομικές αβεβαιότητες, φυσικά φαινόμενα και αδόκητα γεγονότα, η Ιδιωτική Ασφάλιση ενδείκνυται να είναι κορυφαίο σημείο του ενδιαφέροντός μας, πολύ περισσότερο στη σημερινή εποχή υποχώρησης του συστήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Κράτους Πρόνοιας και των δυνατοτήτων του να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας, στις επιθυμίες μας και στις ανάγκες μας.

Το 16ωρο Σεμινάριο θεμελιωδών αρχών ασφάλισης και ασφαλιστικής τεχνικής, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3, την Πέμπτη 5, τη Δευτέρα 9 και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, 16:00-19:45, στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), αντιμετωπίζει ολιστικά το πλαίσιο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, τις Ασφαλίσεις Ζωής, τις Ασφαλίσεις Υγείας και τις Ασφαλίσεις Περιουσίας, ενώ αναπτύσσει ενδελεχώς θέματα που ανήκουν στους ακόλουθους άξονες:  

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΜΒΑΣΗ
  • ΚΙΝΔΥΝΟΙ & ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
  • ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗ
  •  ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ & ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Το σεμινάριο απευθύνεται:

α. Σε υπαλλήλους και στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν ή να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο συνολικό φάσμα εφαρμογών της Ασφάλισης.

β. Σε νέους υπαλλήλους και νέα στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που επιθυμούν να αποκτήσουν τις κατάλληλες βάσεις ασφαλιστικής τεχνογνωσίας και ασφαλιστικής τεχνικής

γ. Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, νέους και εμπειρότερους, που επιθυμούν να αποκτήσουν ή να διευρύνουν τις προαναφερόμενες βάσεις ασφαλιστικής τεχνογνωσίας και ασφαλιστικής τεχνικής.

δ. Σε υπαλλήλους και στελέχη Τραπεζών που ασχολούνται με ασφαλιστικά προϊόντα και θέματα Bancassurance.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 130 ευρώ. Παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης και σε περιβάλλον webinar.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ_Οκτώβριος 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*