Groupama: Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τον ιστιοπλόο Δημήτρη Παπαδημητρίου

Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, που διεξήχθη στη Ραιδεστό της Τουρκίας (6-10/9/2017), κατέκτησε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης Δημήτρης Παπαδημητρίου, υπερήφανος  χορηγός του οποίου είναι η Groupama Ασφαλιστική.

Ο πολυνίκης ιστιοπλόος βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου, τερματίζοντας πρώτος στην ολυμπιακή κατηγορία των ανδρών και των νέων (Laser Standard) και προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο άλλη μία διεθνή διάκριση στο ενεργητικό του. Το νέο αυτό χρυσό μετάλλιο του Δημήτρη Παπαδημητρίου ήρθε να συμπληρώσει το παζλ των μεγάλων επιτυχιών τόσο για τον ίδιο και τον σύλλογό του, όσο και για τη χώρα μας.

Είχε προηγηθεί η 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser U19, στο Medemblik της Ολλανδίας τον περασμένο Αύγουστο,  αλλά και η 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial, στη Gdynia της Πολωνίας. Στη φετινή τροπαιοθήκη του αθλητή υπάρχουν επίσης ένα χρυσό μετάλλιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial, δυο ασημένια μετάλλια, στο Europa Cup Laser Radial στην Hyeres της Γαλλίας και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Standard, καθώς και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Eurolymp Laser Standard.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Ραιδεστό σημείωσαν, επίσης, εξαιρετικές επιδόσεις , καθώς από τα 30 μετάλλια κατέκτησαν τα 22.

Η Groupama Ασφαλιστική, σε δύσκολους καιρούς, στηρίζει έμπρακτα  με την Groupama Asfalistiki Sailing Team, τους αθλητές που, με προσωπικές θυσίες, αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά, προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Η εταιρεία παραμένει στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του εύχεται ολόψυχα «καλούς αέρηδες» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στην Ισπανία τον Οκτώβριο, αλλά και στο αντίστοιχο Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί στην Κίνα το Δεκέμβριο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*