(Upd) Γνωρίζετε για το Συνέδριο των Αντασφαλειών στη Σιγκαπούρη;

Κείμενο και φωτογραφίες: Ελενα Ερμείδου

Μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιείται το 14th SIRC Singapore International Reinsurance Conference στο εκθεσιακό κέντρο της Σιγκαπούρης Sands Expo & Convention Centre, στη Marina Bay Sands.

Η SIRC διοργανώνεται από την Ενωση Αντασφαλιστών Σιγκαπούρης (SRA) με συνδιοργανωτές την Ενωση Μεσιτών Αντασφαλίσεων Σιγκαπούρης  (RBAS) και το Κολλέγιο Ασφαλειών Σιγκαπούρης (SCI), με το Asia Insurance Review (AIR) ως επίσημο περιοδικό από την χρονολογία έναρξης του Συνεδρίου, το 1991.

Στο συνέδριο που διοργάνωσε η SRA το 2015 παρευρέθηκαν 1 000 σύνεδροι από 47 χώρες. Εκ του συνόλου το 37% ήταν αντασφαλιστές, το 24% ασφαλιστές και ένα 24% μεσίτες. Ωστόσο από την Ελλάδα, κανείς από το κλάδο (αντ)ασφαλειών.

Η SRA, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2017, έχει εγγεγραμμένα 52 μέλη στους καταλόγους της.

Υπενθυμίζεται, η Swiss Re ίδρυσε το περασμένο Μάρτιο στην Σιγκαπούρη Underwriting Hub για το κλάδο Περιουσίας & Ατυχημάτων για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο: http://www.sirc.com.sg/SIRC.asp

Πτήσεις κατευθείαν για τη Σιγκαπούρη εκτελούνται με τη θυγατρική της Singapore Airlines, Scoot: http://www.flyscoot.com/en/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*