Το 1ο Ραντεβού των αντασφαλειών σε 5 ημέρες από σήμερα

της Ελενας Ερμείδου

Την 9η Σεπτέμβρη ξεκινά το πρώτο «Ραντεβού» των αντασφαλειών με την συνάντηση του Μόντε Κάρλο, συνεχίζεται με την Υδρα στις 20 – 22  Σεπτεμβρίου και κορυφώνεται με το συνέδριο του Baden – Baden στις 22 – 26 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές του 61ου “Rendez-Vous de Septembre» στο Μόντε Κάρλο θα πραγματοποιούνται από την 9η Σεπτεμβρίου μέχρι και την 13η Σεπτεμβρίου 2:00 μμ στην “Salle d’Or I” at the Hotel Fairmont Monte-Carlo με την καταβολή 200 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Επί πλέον χώροι για συναντήσεις και ραντεβού έχουν προβλεφθεί από τους διοργανωτές του συνεδρίου και θα είναι διαθέσιμοι στο Hotel Fairmont Monte Carlo.

Το επίσημο πάρτι και οι συζητήσεις των πάνελ θα πραγματοποιηθούν στο Fairmont Monte-Carlo. Επισημαίνεται ότι στο διάστημα που θα διεξάγεται το συνέδριο δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο αυτό καμία άλλη εκδήλωση.

Μεταξύ των σημαντικών θεμάτων που θα συζητηθούν και αναλυθούν η σχέση των CIO με τους CRO για την βελτίωση των αποδόσεων επί των επενδύσεων, στρατηγικές για την διαχείριση των καταστροφών και των πλημμύρων που αφορούν στην βελτιστοποίηση της κερδοφορίας.

Επίσης :

Αποκλειστική πρώτη παρουσίαση της B3i στο Rendez Vous 2017

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο:

http://www.rvs-monte-carlo.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*