Πολυετής χορηγία της INTERLIFE στην περιβαλλοντική οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί για το περιβάλλον. Οι χορηγίες της εταιρείας αφορούν την ασφάλιση των εθελοντών αλλά και των οχημάτων της οργάνωσης που χρησιμοποιούνται στα εθελοντικά προγράμματα, στη δασοπροστασία, στο monitoring των άγριων ζώων κ.α.

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ δημιουργήθηκε το 2004 στη Θεσσαλονίκη από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε περιβαλλοντικά θέματα. Βασικοί σκοποί της οργάνωσης είναι η μελέτη, η προστασία και η διαχείριση πληθυσμών και βιοτόπων των μεγάλων σαρκοφάγων, της αρκούδας, του λύκου και άλλων απειλούμενων ειδών της άγριας πανίδας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η INTERLIFE στηρίζει τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας που υλοποιεί η οργάνωση με στόχο την ενημέρωση, ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών στις προσπάθειες διατήρησης του περιβάλλοντος. Παράλληλα, στηρίζει χορηγικά την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης για την Αρκούδα (Bear Emergency Team – BET), η οποία επεμβαίνει κάθε φορά που κάποιο άγριο ζώο βρίσκεται σε κίνδυνο (περιπτώσεις τροχαίου, λαθροθηρίας κλπ.), αλλά και σε περιπτώσεις αλληλεπίδρασης ζώων και ανθρώπων.

«Η INTERLIFE εκτιμά το έργο της ΚΑΛΛΙΣΤΩ και συνδράμει οικονομικά και ηθικά στην υλοποίηση των δράσεων προστασίας του Περιβάλλοντος με στόχο να λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής των αποτελεσμάτων των δράσεών της» καταλήγει η ανακοίνωση της ασφαλιστικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*