ΕΙΑΣ, κλάδος αυτοκινήτων

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο ειδικών ασφαλίσεων αυτοκινήτου & υπηρεσιών Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Σεμινάριο ειδικών ασφαλίσεων αυτοκινήτου και υπηρεσιών γραφείου διεθνούς ασφάλισης θα πραγματοποιηθεί από το ΕΙΑΣ την Τετάρτη και την Πέμπτη 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2017, 16:00-19:45, στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ινστιτούτου (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Το 8ωρο σεμινάριο περιγράφει την αγορά ασφαλίσεων αυτοκινήτου, τα μεγέθη και τις προοπτικές της, αναφέρεται λεπτομερώς σε ειδικούς μη τιμολογημένους κινδύνους και αναλύει διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τις υπηρεσίες του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, οι οποίες είναι απαραίτητες σε πλείστους όσους τύπους ασφάλισης αυτοκινήτου, καθώς και στους οδηγούς αυτοκινήτων.

Το σεμινάριο έχει τους εξής κύριους στόχους:

  • να γνωρίσει λεπτομερώς στο εκπαιδευτικό κοινό την αγορά ασφαλίσεων αυτοκινήτου, τις ειδικές περιοχές της, τη δυναμική και τις προοπτικές της
  • να εξοικειώσει το εκπαιδευτικό κοινό με ειδικούς μη τιμολογημένους κινδύνους που εντάσσονται στην αγορά ασφαλίσεων αυτοκινήτου
  • να περιγράψει, κατά τρόπο κατανοητό και πλήρη, τον ρόλο και τις υπηρεσίες του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, αλλά και τις πρακτικές εφαρμογές τους σε μεγάλες περιοχές των ασφαλίσεων αυτοκινήτου
  • να διευκολύνει τους εκπαιδευόμενους και ενασχολούμενους με τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου στον τρόπο που αντιμετωπίζουν και διαχειρίζονται αποτελεσματικά όλες τις προκύπτουσες περιπτώσεις των πελατών τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη και υπαλλήλους των διευθύνσεων ή τμημάτων διαχείρισης ζημιών και underwriting των ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με την πλούσια θεματολογία του σεμιναρίου. 

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 70 ευρώ.

Αναλυτική περιγραφή του σεμιναρίου και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΦ_ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΔΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*