Η Μαίρη Χατζάκου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ, μεταξύ των στελεχών της INTERAMERICAN Στέλλας Δήμου, Senior Specialist και Γιώργου Πλωμαρίτη, Διευθυντή Ομαδικών & Corporate Business και των Αλέξανδρου Σαλαγκούδη, Διευθυντή και Γιάννη Δέλτσιου, Επιθεωρητή Πωλήσεων Πρακτορειακού Δικτύου Βόρειας & Κεντρικής Ελλάδος

ΜΕΒΓΑΛ: Aσφάλισε ομαδικά το προσωπικό της στην INTERAMERICAN

Ένα σύγχρονο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης της INTERAMERICAN προσφέρει η ΜΕΒΓΑΛ στο ανθρώπινο δυναμικό της, αναδεικνύοντας με αυτή την παροχή τα στελέχη και τους εργαζομένους της σε πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ εμπιστεύτηκε την INTERAMERICAN για την κάλυψη του προσωπικού της με ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων, νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, εκτιμώντας τη μεγάλη εμπειρία της εταιρείας στις ομαδικές ασφαλίσεις, τη σύγχρονη οργάνωση των υπηρεσιών και την αξιοπιστία της.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ΜΕΒΓΑΛ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των εργαζομένων της και των οικογενειών τους, αναγνωρίζοντας με πολλούς τρόπους τη συμβολή τους στην ανάπτυξή της. Η εταιρεία, αμιγώς ελληνική, προάγει την ποιότητα στα γαλακτοκομικά προϊόντα από το 1950 και σήμερα αποτελεί μια σύγχρονη στις λειτουργίες της, ιδιαίτερα παραγωγική επιχείρηση στον τομέα της διατροφής.

Η INTERAMERICAN, που παρουσιάζει επιταχυνόμενη ανάπτυξη στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων, έχοντας επιτύχει αύξηση αποτελεσμάτων 213% κατά το πρώτο εξάμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα, σχεδιάζει προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ασφαλιστικών αναγκών κάθε είδους επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους ή δραστηριότητας. Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από ευελιξία και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Η INTERAMERICAN αποτελεί σήμερα τον στρατηγικό συνεργάτη πλήθους σημαντικών και αξιόλογων επιχειρήσεων της χώρας και είναι καταξιωμένη ως μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και στον χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων. Η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα με την INSUROPE, έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως οργανισμούς παροχής employee benefits για το προσωπικό πολυεθνικών επιχειρήσεων σε περισσότερες από 80 χώρες. Επισημαίνεται ότι ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών από την ομαδική ασφάλιση INTERAMERICAN είναι ιδιαίτερα υψηλός (88,4%).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*