ΕΙΑΣ, σκάλα, βιβλία

ΕΙΑΣ: Σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Μια νέα σειρά σεμιναρίων επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, για τους τομείς Β και Γ, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο από το ΕΙΑΣ. Τα θέματα και οι ημέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων έχουν ως εξής: 

-Τομέας Β, Θεσμικά θέματα ασφαλιστικής αγοράς 

  1. Ασφαλιστική διαμεσολάβηση & αιτιάσεις, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, 10.00-17.00
  2. Ασφαλιστική σύμβαση, κλάδος Αστικής Ευθύνης,  νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, 10.00-17.00

-Τομέας Γ, Ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και πωλήσεων

  1. Τεχνικές συμβουλευτικών πωλήσεων (για την αναβάθμιση του ρόλου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή), Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, 10.00-17.00
  1. Σύγχρονες τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 10.00-17.00

Η προαναφερόμενη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, εγκεκριμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, διευκολύνει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις συμπλήρωσης των 75 ωρών επανεκπαίδευσης εντός χρονικού διαστήματος 5 ετών, προκειμένου ακολούθως να μπορούν να ανανεώσουν την άδεια άσκησης του επαγγέλματός τους.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος). Η προθεσμία εγγραφής λήγει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 35 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ_ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*