Πλούσια σε συνεργασίες και καλύψεις η ταξιδιωτική ασφάλιση της Interamerican

Αφιέρωμα Ταξιδιωτική Ασφάλιση μέρος δ’

της Έλενας Ερμείδου

Η Interamerican προσφέρει ταξιδιωτική βοήθεια, Travel Assistance στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξασφαλίζει μια σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.

Εξασφαλίζει ακόμα νομική υποστήριξη σε περίπτωση που χρειαστεί. Επιπλέον, η ταξιδιωτική ασφάλιση Interamerican παρέχει όλη την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά περιπτώσεις όπως ένα επείγον ιατρικό πρόβλημα, 24 ώρες το 24ωρο, σε όλο τον κόσμο.

Σε κάθε ταξίδι, με οποιοδήποτε μέσο, αναλαμβάνει για λογαριασμό του πελάτη την πλήρη διαχείριση κάθε έκτακτου περιστατικού.

Τα προγράμματα παρέχουν: Πλούσιες ταξιδιωτικές καλύψεις, με οποιοδήποτε μέσο κι αν ταξιδεύετε, παροχή ιατρικής βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, σημαντικές καλύψεις σε περίπτωση ατυχήματος, κάλυψη σε περίπτωση ακύρωσης του προγραμματισμένου ταξιδιού σας, απαραίτητες καλύψεις, προϋπόθεση για την έκδοση βίζας.

Ανάλογα με τις ανάγκες, ο πελάτης επιλέγει το πρόγραμμα που του ταιριάζει. Επιπλέον, μπορεί να συνδυάσει τα προγράμματα Classic και Ακύρωσης Ταξιδιού για ακόμη πιο ολοκληρωμένη κάλυψη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Interamerican είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές στον τομέα της υγείας και βοήθειας στην Ελλάδα, ενώ με 165 διεθνείς συνεργασίες ο πελάτης έχει και την ασφάλεια που χρειάζεται στο εξωτερικό.

Η χρήση της ταξιδιωτικής ασφάλισης της Interamerican γίνεται μόνο με ένα τηλεφώνημα, όλο το 24ωρο. Η απόκτηση της ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι δυνατή με μια επίσκεψη σε ένα από τα γραφεία της ασφαλιστικής, στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή μεσιτικά γραφεία, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή και μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*