To Crowdhackathon #insurance 2.0 έρχεται στις 25 Νοεμβρίου

Στόχος του crowdhackathon #insurance 2.0 είναι η ανάδειξη προτάσεων και ιδεών σε επίπεδο πιλοτικής εφαρμογής (MVP) για το ευρύτερο πεδίο των ασφαλειών και του #insurtech.

Στο  crowdhackathon #insurance 2.0 μπορούν να συμμετέχουν νέοι επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον ασφαλιστικό & χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, μαθητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος  και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία μέσα από τον κρίσιμο και σημαντικό κλάδο των ασφαλειών.

Πριν τη διεξαγωγή του crowdhackathon #insurance 2.0,  θα οργανωθεί ανοικτό ενημερωτικό εργαστήριο  “Open Insurance Day”  και θα λειτουργήσει πλατφόρμα open innovation για τη συνεργασία στη διαμόρφωση των προδιαγραφών και την ανάδειξη καλών πρακτικών που μπορούν να εμπνεύσουν τις ομάδες που θα συμμετέχουν.

Το crowdhackathon #insurance 2.0 διοργανώνεται από την Εthos Media και την εταιρία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon.com.

photos
apologismos_button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*