sema logo

ΣΕΜΑ: Meeting the Brokers of a Cyber Secure World, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Την ετήσια εκδήλωση του με θέμα “Meeting the Brokers of a Cyber Secure World” διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) στο πλαίσιο του 19ου HYDRA MEETING και υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα.

Πάνω από 400 ηγετικά στελέχη της εγχώριας και διεθνούς αντασφαλιστικής αγοράς θα βρίσκονται και φέτος, όπως κάθε χρόνο. Στόχος η σύσφιξη των σχέσεων και η δικτύωση μεταξύ των προσκεκλημένων και η προβολή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου στον επιχειρηματικό κόσμο.

Στο επίκεντρο φέτος: Οι κυβερνοεπιθέσεις

Κάθε χρόνο η εκδήλωσή προβάλει ένα σημαντικό & επίκαιρο θέμα της κοινωνίας & της ασφαλιστικής αγοράς. Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, οι οποίες τείνουν να εξελιχθούν σε μάστιγα.

Ο κλάδος προσανατολισμένος & ευαισθητοποιημένος σε κάθε κίνδυνο που απειλεί την ανάπτυξη των επιχειρηματικών πελατών μας, ενεργοποιείται αναζητώντας και αναλύοντας τα ασφαλιστικά προϊόντα, με τα οποία οι επιχειρήσεις θα περιορίσουν ή/και εξαλείψουν τον πιθανό κίνδυνο των απωλειών των επιχειρήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*