Νέος διαγωνισμός πωλήσεων από την Interasco ΑΕΓΑ

Μετά το επιτυχημένο φετινό ταξίδι στο Βιετνάμ, η Interasco ΑΕΓΑ ανανεώνει το ραντεβού με τους συνεργάτες της για την Αγία Πετρούπολη, προκηρύσσοντας έναν ακόμη διαγωνισμό πωλήσεων.

Η αυτοκρατορική πόλη δικαιωματικά αποκαλείται Βενετία του Βορρά, αφού την περιβάλλουν 40 νησιά και τη διασχίζουν πάνω από 70 ποτάμια, κανάλια και γέφυρες. Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα επισκεφθούν τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα και μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της, όπως το φρούριο Πέτρου και Παύλου, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ -τον 3ο μεγαλύτερο στον κόσμο-, τον ναό του Καζάν και τα παλάτια Anichkov και Belozersky.

Στη συνέχεια, διασχίζοντας τον ποταμό Fontanka, θα θαυμάσουν το ρωσικό ύφος στον ναό του Αγίου Σωτήρα, με τους πολύχρωμους τρούλους και τους χρυσούς κρεμμυδόσχιστους κίονες. Επιπλέον, θα περιηγηθούν στους κήπους του παλατιού Peterhof και θα απολαύσουν τα πάνω από 2.800.000 έργα τέχνης που στεγάζονται στη σημαντικότερη πινακοθήκη της Ρωσίας και πρώην κατοικία των Ρώσων τσάρων, το μουσείο Ερμιτάζ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διαμονή θα είναι σε ξενοδοχείο 5* dlx. Παράλληλα, οι επιτυχόντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, εκτός από την εξαιρετική ρώσικη κουζίνα, τη νυχτερινή ζωή αλλά και τη βόλτα για τις αγορές τους στον 4,2 χιλιομέτρων εμπορικό δρόμο Nevsky Prospekt.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2017 και θα λήξει την 31η Μαΐου 2018, ενώ το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2018.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*