ΠΣΑΣ: Webinar με τον Bhupinder Anand

Ένα webinar με τον διεθνούς κύρους ομιλητή Bhupinder Anand και θέμα «Η Δύναμη των Λέξεων – Δημιουργική Γλώσσα για να φτάσετε στο Top Of Table του MDRT!» προγραμματίζει για τα μέλη του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων, ως ο μοναδικός διαπιστευμένος επαγγελματικός φορέας για το MDRT στην Ελλάδα.

Στην παρουσίασή του στο Main Platform 2016, ο Anand ανέλυσε την ανάγκη να εξετάζουμε προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιούμε, την αντίδραση που δημιουργούν, την ανταπόκριση που παράγουν και τα αποτελέσματα που προσφέρουν. Το webinar εξετάζει αυτό το θέμα σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ ο εισηγητής θα μοιραστεί πολλές ακόμα ιδέες που τον ανέδειξαν 2 φορές κορυφαίο σύμβουλο στη Βρετανία και επί 16 έτη Top Of  The Τable MDRT member.

«Τα λόγια μας πρέπει να δημιουργούν τα σωστά συναισθήματα με τους πελάτες προκειμένου να λάβουν λογικές αποφάσεις και “μια δημιουργική γλώσσα” σας δίνει τη δυνατότητα να είστε διαφορετικοί από τους ανταγωνιστές σας. Με την προσεκτική ανάλυση των λέξεων που χρησιμοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να επηρεάσουμε γρήγορα και ουσιαστικά τη σχέση μας με έναν υποψήφιο πελάτη. Απλά αλλάζοντας μερικά λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ ισχυρή εντύπωση. Σε αυτό τo δυναμικό και άκρως πρακτικό webinar, o Bhupiter Anand θα σας βοηθήσει να αλλάξετε όσα χρειάζονται  για να στοχεύσετε στην κορυφή του Top of the Table του MDRT! Γεμάτο με ιδέες πωλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, αυτή η συνεδρία θα έχει μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας» σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΣ.

Το webinar θα έχει παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΠΣΑΣ, ενώ το κόστος διαμορφώνεται στα 20 ευρώ για όσους εγγραφούν στον Σύνδεσμο έως τις 12 Ιουλίου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WEBINAR

ΕΥΚΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WEBINAR & ΕΓΓΡΑΦΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*