ERGO: Στόχος η ενίσχυση των δικτύων και η ενοποίηση

Το απαιτητικό εγχείρημα της συνένωσης όλων των “δυνάμεων” που βρίσκονται υπό την “ομπρέλα” πλέον της ERGO, μετά την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βρίσκεται εν εξελίξει με επιτυχία, και με απώτερο στόχο την μέγιστη απόδοση και τα υψηλότερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Προς αυτήν την κατεύθυνση και με στόχο την σταθερή επικοινωνία με τους συνεργάτες, η διοίκηση των εταιριών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα πραγματοποίησε εννέα σημαντικές συναντήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα και Πάτρα.

“Το πρώτο μεγάλο και πολύπλοκο εγχείρημα για τον σκοπό αυτό, η μετακόμιση της ERGO και η συστέγαση στα κτίρια της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, υλοποιήθηκε με επιτυχία. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον προγραμματισμό μας με στόχο την πλήρη λειτουργική και νομική συνένωσή μας”, σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών της ERGO, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας.

Όπως συμπλήρωσε, κύριο μέλημα της διοίκησης είναι να εκλείψει η εσωστρέφεια και το διοικητικό προσωπικό και τα δίκτυα των συνεργατών όλων των εταιριών της ERGO στην Ελλάδα να αποτελέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το δυναμικό της νέας ασφαλιστικής εταιρίας, η οποία είναι ικανή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Ασφαλισμένων, των Συνεργατών, των Μετόχων και του Προσωπικού της

Τα ισχυρά δίκτυα πωλήσεων αποτέλεσαν βασικό παράγοντα για την επιλογή της ERGO

Το δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών καθώς και το εταιρικό της δίκτυο, αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους της στρατηγικής επιλογής της ERGO για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, καθώς διατήρησαν εν μέσω κρίσης ισχυρά δίκτυα πωλήσεων των εταιρικών προϊόντων, όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής των εταιριών κ. Δ. Χατζηπαναγιώτου κατά την παρουσίαση του.

Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω“, είναι το μότο και η δέσμευση της εταιρίας, όπως τόνισε η διοίκηση η οποία επιθυμεί να διατηρεί το ανθρώπινο πρόσωπό της, την ειλικρινή και άμεση επικοινωνία με το δίκτυο των Συνεργατών της.

Τέλος, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης, συντονίζοντας τις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, την εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους, αλλά και την ουσιώδη συμβολή τους στην ανάδειξη συγκεκριμένων ουσιαστικών ιδεών, τονίζοντας ότι “οι προτάσεις σας αποτελούν για εμάς οδηγό βελτίωσης και διαρκούς αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των διαδικασιών και υπηρεσιών μας”.

Β.Κ.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*