Οι κορυφαίοι συνεργάτες των Mega Brokers – Eurolife ERB στη Βαρκελώνη

Ένα ταξίδι με προορισμό την πόλη με την υψηλή αισθητική, φημισμένη σε όλο τον κόσμο για την πολιτιστική της κληρονομιά πραγματοποίησαν οι κορυφαίοι συνεργάτες που έλαβαν μέρος στην ομάδα Eurolife- life working group της MEGA BROKERS.

Η Βαρκελώνη παρουσιάζει μεγάλο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, με αξιοθέατα που ξεκινούν από τα Ρωμαϊκά χρόνια με εκθέσεις αξιόλογων καλλιτεχνών, πολυάριθμες γκαλερί, καθώς και παραλίες με μήκος άνω των 4 χιλιομέτρων στις ακτές της Μεσογείου

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με κατατοπιστική ξενάγηση – περιήγηση στη πόλη που κάλυπτε όλο το ιστορικό κέντρο, όπου βρίσκονται τα σημαντικότερα κτίρια, μνημεία και αξιοθέατά της.

Οι συνεργάτες απόλαυσαν την βόλτα τους στη διάσημη Las Ramblas όπου και περιηγήθηκαν στα στενά της Γοτθικής Συνοικίας, που φημίζεται για τα ιστορικά μνημεία της, τις στενές οδούς και την μποέμ ατμόσφαιρά της, και αποτελεί το ιδανικό μέρος για περίπατο, υπό τους ήχους των πλανόδιων μουσικών μέσα στις μεσαιωνικές οδούς.

Η βράδια έκλεισε με δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο El Cangrejo Loco, που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τη Βασιλική οικογένεια της Ισπανίας όπου και είχαν την ευκαιρία να γευθούνε τη γνωστή paella με θαλασσινά.

Ξεχωριστές στιγμές της επόμενης ημέρας ήταν η εκδρομή στη περιοχή Penedes και η ιδιωτική ξενάγηση σε ένα από τα πιο γνωστά κελάρια κρασιού, το Miguel Torres

Οι εμπειρίες συνεχίστηκαν με εκδρομή σε όμορφα μικρά χωριά καθοδόν για το όρος Monserrat, που βρίσκεται περίπου 60 χλμ. από τη Βαρκελώνη, και με ξενάγηση στο βασιλικό καθεδρικό ναό που βρίσκεται και η περίφημη Μαύρη Παναγία.

Το τελευταίο βράδυ όλοι οι συνεργάτες παραβρέθηκαν στο καθιερωμένο, επίσημο δείπνο στο εστιατόριο Windsor, όπου ο Εμπορικός Διευθυντής κύριος Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε πως η εταιρεία θα συνεχίσει να επιβραβεύει τους συνεργάτες που επιτυγχάνουν ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους με ταξίδια επιβράβευσης, ενώ ο Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων της Eurolife ERB ασφαλιστικής κύριος Νίκος Χουλιάρας ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κύριος Ιωάννης Παππάς δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ανακοινώσει το Νέο Διαγωνισμό του Κλάδου Ζωής για το 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*