Οι Συνεργάτες της MEGA BROKERS SA στο Όσλο!

Στην πρωτεύουσα και πολυπληθέστερη πόλη της Νορβηγίας στο Όσλο, ταξίδεψαν φέτος οι επίλεκτοι συνεργάτες της MEGA BROKERS SA.

Περισσότεροι από είκοσι πέντε συνεργάτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, σε ένα 4ημερο ταξίδι, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σκανδιναβικές πόλεις που καταλαμβάνει σταθερά τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις ακριβότερες πόλεις του κόσμου και είναι γεμάτη από μουσεία και κορυφαίες γκαλερί τέχνης.

Η πρώτη ημέρα περιήγησης ξεκίνησε με τη γνωριμία στην πρωτεύουσα, που διατηρεί ένα ιδιαίτερο ρουστίκ χαρακτήρα. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Εθνική Πινακοθήκη και το πάρκο Φρόγκνερ με τα μνημειώδη γλυπτά του Βίγκελαντ.

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Argent που βρίσκεται μέσα στο νέο εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας του Όσλο.

Οι εμπειρίες συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες με εκδρομή στο Drobak στην ανατολική πλευρά του φιόρδ. Τα στενά 18ου και 19ου αιώνα που ευθυγραμμίζονται με τα μικρά ξύλινα σπίτια δίνουν στην πόλη μια ειδυλλιακή αίσθηση. Οι συνεργάτες επισκέφτηκαν τη πλατεία Torget όπου βρίσκεται το δημοφιλές Χριστουγεννιάτικο Tregaarden και το ταχυδρομείο του Αγ.Βασίλη, ενώ η ημέρα έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο Louise.

Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού υπήρξε η 3ωρη κρουαζιέρα στο Oslofjord απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική και έναν παραδοσιακό Νορβηγικό μπουφέ ενώ την επόμενη ημέρα οι συνεργάτες επισκέφτηκαν το νησάκι Bygdoy, το μουσείο των Vikings και το μουσείο Kon Tiki

Το αξέχαστο ταξίδι ικανοποίησε όλους τους συνεργάτες της MEGA BROKERS και έκλεισε με τις ευχαριστίες του Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου προς τους συμμετέχοντες, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον επόμενο Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2017-2018 της MEGA BROKERS SA με προορισμό το μαγευτικό Εδιμβούργο!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*