Εκδήλωση Interlife για την συνεργασία της με την Ευρωκλινική

Για το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 που δημιούργησε η INTERLIFE Ασφαλιστική και τη συνεργασία της με τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ενημερώθηκαν οι συνεργάτες της INTERLIFE νομού Αττικής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα και στην οποία παραβρέθηκαν 170 και πλέον Διαμεσολαβητές, επιδεικνύοντας το ζωηρό ενδιαφέρον των επαγγελματιών της Ασφαλιστικής Αγοράς για το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα Υγείας για παιδιά και νέους.

Όπως επεσήμανε ο CEO της INTERLIFE, Γιάννης Βοτσαρίδης η συνεργασία του Ομίλου της INTERLIFE με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής γίνεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της INTERLIFE για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της και σηματοδοτεί τις προοπτικές για ευρύτερες συνέργειες μεταξύ των δύο Ομίλων στο μέλλον.

Στη συνέχεια ο κ. Βοτσαρίδης παρουσίασε αναλυτικά το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα KinderCARE99 που καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες παιδιών και νέων ηλικίας από 30 ημερών έως 25 ετών στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 99 ευρώ ετησίως, ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξία που προσδίδει στην εταιρία η νέα συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής.

Στο χαιρετισμό του ο CEO του Ομίλου της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, Αντώνης Βουκλαρής αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συνεργασία του Ομίλου Ευρωκλινικής με την INTERLIFE Ασφαλιστική. Υπογράμμισε πως ο Όμιλος Ευρωκλινικής διαθέτει υπερσύγχρονα ∆ιαγνωστικά, Θεραπευτικά και Χειρουργικά κέντρα όλων των ειδικοτήτων, πλήρως οργανωμένων που πληρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας. Αναφέρθηκε στο κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό όλων των ιατρικών και παιδιατρικών ειδικοτήτων, στους έμπειρους νοσηλευτές, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, και τον ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς και επιτρέπει την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας.

Για την πληρέστερη ενημέρωση του Δικτύου συνεργατών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ακολούθησε ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής Παίδων, η οποία πρόσφατα μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Αντίστοιχη εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί για τους συνεργάτες Β. Ελλάδος της εταιρίας στην έδρα της INTERLIFE στη Θεσσαλονίκη στις 3 Ιουλίου.

http://www.interlife-programs.gr/kindercare99/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*