Την έναρξη του 10th Insurance Conference θα κηρύξει ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης

Ο κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  θα τιμήσει με την παρουσία του το 10th Insurance Conference, το οποίο διοργανώνει η Ethos Events σε συνεργασία με το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στο Divani Caravel.  

  Με την παρουσία τους επίσης θα τιμήσουν το συνέδριο εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού επιχειρείν αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, καθώς επίσης και ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Μ. Μητράκος, πραγματοποιώντας κεντρική ομιλία, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ, κ. Ιωάννης Βρούτσης και ο Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης.

  Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί  Απονομή Τιμητικής Διάκρισης Διακεκριμένου Ηγέτη στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά στον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurolife ERB Ασφαλιστική.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://insurance.ethosevents.eu

  Δείτε το πρόγραμμα: http://insurance.ethosevents.eu/programma/

 ή στο  αρχείο PDF: 10th Insurance Conference

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*