Χ. Σαρδελής: Με όποιο μετοχολόγιo, πρώτη θα είναι η Εθνική Ασφαλιστική

των  Ελενας Ερμείδου και Νίκου Σακελλαρίου

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, και η πρωτοκαθεδρία της δεν εξαρτάται από την μητρική της, την Εθνική Τράπεζα.  Μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα με άριστα αποτελέσματα. Διαθέτει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποίο τα οφείλει στους ανθρώπους της και στα προϊόντα της. Εχει σχεδιάσει και εκδώσει στην αγορά  συνταξιοδοτικά προγράμματα που συμπληρώνουν τα προγράμματα της κοινωνικής ασφάλισης και θα συνεχίσει να σχεδιάζει σύμφωνα με όπως το υπαγορεύουν οι ανάγκες της κοινωνίας, όπως και άλλα προϊόντα ασφάλισης.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κος Χριστόφορος Σαρδελής στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ασφαλιστικής.

“Είστε άξιοι γιατί μέσα σε ένα περιβάλλον επιβαρυμένο όχι μόνο με τις αντικειμενικές δυσκολίες της οκταετούς ύφεσης, αλλά επιβαρυμένο και από την διαδικασία πώλησης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, λειτουργήσατε με έμπνευση και επαγγελματισμό” είπε ο πρόεδρος της εταιρείας Χριστόφορος Σαρδελής κατά τη βραδιά  των βραβεύσεων της Εθνικής  Ασφαλιστικής. “.

Η αναγνώριση των ανθρώπων της Εθνικής Ασφαλιστικής και του Δικτύου

Μπράβο για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο λειτούργησε και η Διοίκηση και τα Δίκτυα, όλους τους προηγούμενους μήνες που κυοφορούνταν η είδηση της πώλησης, μια τόσο σημαντική είδηση. Η τάξη και η ευταξία  που επικράτησε την περασμένη χρονιά, δείχνει επαγγελματισμό, ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Είστε το σήμερα και το αύριο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι πρεσβευτές του οράματος όλων μας”, δίνοντας τα εύσημα στους ανθρώπους της Εθνικης Ασφαλιστικής τόσο και ως προς τον ανταγωνισμό και ως προς την διαχείριση των πελατών.

Σε μια περίοδο που κάθε άλλο παραγωγικό δίκτυο θα περιοριζόταν στα απολύτως απαραίτητα, το δίκτυο της Εθνικής αλλά και η Διοίκηση συνέχισαν να παράγουν, να προσφέρουν και να δημιουργούν,  πετυχαίνοντας και φέτος να αποδείξουν ότι η Εθνική είναι η ηγέτιδα δύναμη στα ασφαλιστικά δρώμενα τόνισε ο κ. Σαρδελής.

Ισχυρό πλεονέκτημα τα προγράμματα

Ο κ. Σαρδελής αναφέρθηκε παράλληλα και στα ανταγωνιστικά προγράμματα που έχει εκδόσει η Εθνική Ασφαλιστική και τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει ως προς την βελτίωση της συμπληρωματικής ασφάλισης που τρέχει παράλληλα με την κοινωνική ασφάλιση. Και σε αυτό το επίπεδο δήλωσε  βέβαιος πως η Εθνική Ασφαλιστική θα συνεχίζει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πυλώνας σταθερότητας η Εθνική Ασφαλιστική

Παράλληλα τόνισε την διαδικασία ανάληψης του χαρτοφυλακίου της International Life από την Εθνική Ασφαλιστική, τονίζοντας μεταξύ άλλων την σημαντική δέσμευση που μπορεί να αναλαμβάνει η Ασφαλιστική απέναντι στην αγορά και απέναντι στους ασφαλισμένους συμπολίτες και αποδεικνύοντας ότι η Εθνική είναι πυλώνας σταθερότητας στην ελληνική ιδιωτική ασφάλιση.

Πρωτοκαθεδρία χωρίς την Εθνική Τράπεζα

Ηδη τόνισε τα τελευταία χρόνια, η Εθνική Ασφαλιστική έχει αποδειξει ότι “πατάει πολύ γερά στα πόδια της, πως η πρωτοκαθεδρία της δεν εξαρτώνται από τα μεγέθη της μητρικής Εθνικής Τράπεζας, αλλά ότι μπορεί να λειτουγρήσει αυτόνομα με εξαιρετικά μάλιστα αποτελέσματα

Ο κος Σαρδελής θεωρεί ότι το αύριο, όποιο και αν είναι αυτό από πλευράς μετοχολογιόυ, όχι απλά θα επιβεβαιώσει αλλά θα ενισχύσει τις δυνατότητες που έχει η Εθνική Ασφαλιστική. Αυτή η εκπληκτική δυναμική της που σε μεγάλο βαθμό προέρχεται από το έμψυχο υλικό της και κυρίως από εσάς τους ανθρώπους του παραγωγικού δικτύου.

Σημαντικός ο ρόλος της στην κονωνία

Με αίσθημα ευθύνης η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την ανακούφιση των προσφύγων των κοινωνικά ευπαθών ομάδων την ανάδειξη της ιστορίας και την πολιστικής κληρονομίας της χώρας καθώς και σε μία σειρά άλλων μεμονωμένων δράσεων

Υπενθύμισε για μία ακόμα φορά ότι κανένας οργανισμός δεν έχει αξία χωρίς τους ανθρώπους του, ειδικά όταν οι άνθρωποι του έχουν μεγάλη υπεραξία σε ήθος, σε συνέπεια σε ετοιμότητα, σε παραγωγικότητα και σε αφοσίωση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*