Π.Θωμόπουλος: Ο νέος μέτοχος γνωρίζει τη σημασία των ανθρώπων της Εθνικής Ασφαλιστικής

της Ελενας Ερμείδου

Η Εθνική Τράπεζα κρατά τους δεσμούς της με την Εθνική Ασφαλιστική διαβεβαίωσε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας Παναγιώτης Θωμόπουλος στην εκδήλωση της Εθνικής Ασφαλιστικής για τις ετήσιες βραβεύσεις. Διευκρίνισε ότι το 25% το οποίο κρατά η Τράπεζα είναι ένας δεσμός, ο οποίος δεν θα σπάσει μετά από 100 χρόνια στενής μεταξύ των συνεργασίας.

Χαρακτηριστική η φράση του: «μπορώ να σας πω ότι η Εθνική με την Εθνική Ασφαλιστική δεν παίρνει διαζύγιο».

Τον ισχυρό δεσμό της τράπεζας με την ασφαλιστική τον γνωρίζει και ο νέος μέτοχος και ήδη, ο κος Θωμόπουλος τόνισε ότι ο νέος μέτοχος έχει προβεί προς διαβεβαιώσεις προς αυτή την κατεύθυνση, συμπληρώνοντας ότι για το νέο μέτοχο το προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει μεγάλη αξία.

Εχοντας ο κος Θωμόπουλος την ευκαιρία να μιλήσει στο Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστική κατέθεσε ότι ως Eurobank, και τότε ως ανταγωνιστές «η Εθνική ήταν πάντα ο καλός που βλέπαμε τι έχει κάνει τι έχει πετύχει ούτως ώστε να πετύχουμε και εμείς», θέλοντας να κατανοήσει το ακροατήριο ότι η Εθνική Ασφαλιστική υπήρξε και θα είναι πάντα το βασικό σημείο αναφοράς για την αγορά.

Αναφερόμενος τέλος στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία, ο κος Θωμόπουλος στάθηκε συγκρατημένα αισιόδοξος διατυπώνοντας:

«ελπίζουμε ότι θα κλείσει και αυτός ο κύκλος των διαπραγματεύσεων με την ελληνική οικονομία τουλάχιστον να δούμε λίγο καλύτερες ημέρες, όχι πολύ καλύτερες, δεν μπορούμε να περιμένουν ότι απότομα θα αλλάξει η κατάσταση αλλά, να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*