Το 10ο Insurance Conference βραβεύει τον Αλ. Σαρρηγεωργίου

Πιστό στις βραβεύσεις στελεχών και ηγετών που έχουν επηρεάσει θετικά και αναπτυξιακά την ελληνική  ασφαλιστική αγορά,   το 10ο Insurance Conference με τον τίτλο  «the Future is Now»  (Το μέλλον είναι εδώ)  που θα διεξαχθεί στο Divani Caravel στις 21 Ιουνίου 2017 από την Ethos Events σε συνεργασία με το Insurance World και το Insuranceworld.gr, θα βραβεύσει τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου  ο οποίος ως πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών συνεισέφερε τα μέγιστα  στην ανύψωση του κλάδου, στην εξωστρέφειά του και στην επαφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς και επιχειρηματικούς κλάδους.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου κατάφερε να βάλει στην ατζέντα  της οικονομικής, επιχειρηματικής αλλά και πολιτικής καθημερινότητας  την ασφαλιστική αγορά κάνοντας τον κλάδο κοινωνό των εξελίξεων σε όλους τους τομείς.  Παίρνοντας την σκυτάλη από την επιτυχημένη παρουσία στην ΕΑΕΕ του κ. Γ. Κώτσαλου, κ. ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου πήγε την ασφαλιστική  αγορά πολλά βήματα πιο πέρα. Ανέδειξε τις ασφαλιστικές εταιρείες ως ισότιμες των τραπεζών σε σπουδαιότητα μέσα  στην Τράπεζα της Ελλάδος.  Εκανε την ελληνική ασφαλιστική αγορά  πιο αναγνωρίσιμη στους έλληνες πολιτικούς που μέχρι τότε δήλωναν άγνοια για τον χώρο, την έφερε πιο κοντά με τις διεθνείς εξελίξεις και ταίριαξε την ασφάλιση με την επένδυση.

Τέλος η διεθνής  εμπειρία του κ. Σαρρηγεωργίου έφερε ακόμα πιο κοντά την ελληνική ασφαλιστική αγορά μέσα στα διεθνή δρώμενα. Σε μία περίοδο που η ελληνική οικονομία ήταν στο στόχαστρο της διεθνούς κριτικής, η ελληνική ασφαλιστική αγορά χάρις στον κ. Σαρρηγεωργίου ως πρόεδρο της ΕΑΕΕ κατάφερε όχι μόνο να μείνει στο απυρόβλητο αλλά να δεχθεί διεθνείς επαίνους.  Η δράση του κ. Σαρρηγεωργίου συνεχίζεται μέσα στην ΕΑΕΕ αλλά και στην εταιρεία του την Eurolife  η οποία βρίσκεται σε νέα φάση ανάπτυξης με την παρουσία της FAIRFAX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*