Groupama: «Σίγουρα δίπλα σας» και στην παραλία

 

Φέτος το καλοκαίρι, όπως άλλωστε και πέρυσι, η Groupama Ασφαλιστική φροντίζει ώστε τα προσωπικά σας αντικείμενα να παραμείνουν… Σίγουρα δίπλα σας!

Από τέλη Μαΐου και για ολόκληρη την καλοκαιρινή σαιζόν, στις οργανωμένες πλαζ «Varkiza Resort» Βάρκιζας, «Rubirosa» Αλίμου, «Coconut» Σχοινιά, «Καΐκι» Σπετσών, καθώς και στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.), η Groupama Ασφαλιστική έχει τοποθετήσει στις ομπρέλες παραλίας ειδικά κουτιά ασφαλείας, την ιδανική λύση για την προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων.

Με τον τρόπο αυτό, η Groupama Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα στους λουόμενους να φυλάξουν κλειδωμένα με ασφάλεια το κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά, το πορτοφόλι τους και άλλα προσωπικά αντικείμενα αξίας, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν ξέγνοιαστα το χρόνο τους στην παραλία.

Επίσης, από φέτος, στο «Coconut» του Σχοινιά στο Μαραθώνα, μαζί με το κουτί ασφαλείας, θα έχετε τη δυνατότητα να φορτίζετε εύκολα, ενόσω απολαμβάνετε το μπάνιο σας, το smartphone ή και το tablet σας, με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας.

Το κλειδί ασφαλείας είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από ειδικό λουράκι σιλικόνης και έχει σχήμα ρολογιού, ώστε να μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμα και μέσα στο νερό!

Καλό Καλοκαίρι με Ασφαλείς Βουτιές!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*