Συνάντηση Συνεργατών Αττικής Mega Brokers -Εθνική Ασφαλιστική

Ένα ακόμα δυναμικό παρόν έδωσε το Δίκτυο Πωλήσεων της MEGA BROKERS, την Τετάρτη 31/05/2017 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία σε συνεργασία με την Εθνική ασφαλιστική στο συνεδριακό της κέντρο.

Την εκκίνηση στρατηγικής συνεργασίας της MEGA BROKERS με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, εγκαινίασαν χθες οι διοικήσεις και των δύο εταιριών, σε μια κατάμεστη αίθουσα με περισσότερους από 200 συνεργάτες, όπου ο πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ κ. Χριστόφορος Σαρδελής χαιρέτισε και τον σκοπό της συνάντησης. Αναγνώρισε την οργάνωση και το μέγεθος της MEGA BROKERS και προσδιόρισε τον σκοπό της εκδήλωσης λέγοντας ότι “είστε μεγάλοι και παραγωγικοί και δίνουμε την ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ με τη MEGA BROKERS”. Απευθυνόμενος στο δίκτυο Δίκτυο Πωλήσεων είπε: «με εσάς έχουμε ένα «Brand Name για συνεργάτη ενώ και εσείς με το κύρος της ΕΘΝΙΚΗΣ θα διευκολύνετε την εργασία σας στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων».

ΣΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ

Τη θετική αποδοχή της συνεργασίας από την ΕΘΝΙΚΗ ανέδειξε και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς όπου καλωσόρισε τη νέα σχέση ΕΘΝΙΚΗΣ- MEGA BROKERS  τονίζοντας ότι «σας υποδεχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα συνδράμετε στην ενίσχυση της Εθνικής η οποία επιδιώκει να συνεργάζεται με υγιή δίκτυα, της σημασίας των οποίων έχουνε προβάλει και στους υποψήφιους επενδυτές».

Γ. ΖΑΦΕΙΡΗΣ

«Είναι η πρώτη και μεγάλη συνεργασία που συνάπτουμε με το κανάλι μεσιτών και πρακτόρων και θα είναι πολύ επιτυχημένη» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής κ. Γιώργος Ζαφείρης. Τόνισε μάλιστα, στους συνεργάτες της MEGA BROKERS ότι : «είμαστε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε στο έργο σας, και μέσω της αναβάθμισης των μηχανογραφικών υπηρεσιών, και μέσω νέων προϊόντων που δημιουργούμε». Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι «θα είμαστε ως Εθνική δίπλα σας. Θα στηρίξουμε την στρατηγική συνεργασία που ξεκινά και θα πετύχει έχοντας από εμάς πολύπλευρη υποστήριξη».

Ι. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Παρακινητικός προς τους συνεργάτες ήταν και ο πρόεδρος της MEGA BROKERS κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος επιβεβαίωσε την ισχυρή σχέση που ήδη υπάρχει με την ΕΘΝΙΚΗ. Προέβλεψε ότι οι εξελίξεις με την πώληση θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της μεγάλης και ιστορικής ασφαλιστικής, και κάλεσε τους παριστάμενους να δουν με προσοχή τα προϊόντα της εταιρείας και να επανεξετάσουν όλες τις παροχές που υπάρχουν τόσο για τους καταναλωτές όσο και τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους.

Επιπρόσθετα ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στις ουσιαστικές σχέσεις συνεργασίας που η MEGA BROKERS δομεί με εταιρείες όπως η ΕΘΝΙΚΗ που η παράδοσή τους στην αγορά, η σύγχρονη παρουσία τους και οι προοπτικές τους αποδίδουν αξία στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής ασφαλιστικής. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της συνάντησης, τα Διευθυντικά Στελέχη της MEGA BROKERS απηύθυναν χαιρετισμό ενώ οι αρμόδιοι Διευθυντές της ασφαλιστικής εταιρίας αναφέρθηκαν σε τεχνικά θέματα επί των ασφαλιστικών προγραμμάτων όλων των κλάδων, ενημερώνοντας συνοπτικά τους συνεργάτες της MEGA BROKERS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*